Следва

Чудо в Турция: 40-годишна жена бе спасена 170 часа след земетресението

A$AP Rocky и бебо на Супербоул, аплодират Риана

Риана бе повече от нежно подкрепена на Супербоул

 

Celebrities преди 1 година

A$AP Rocky аплодира любимата от публиката, докато тя забавляваше милионите зрители по цялото земно кълбо на полувремето на финалния мач на Super bowl снощи. Във видео, пуснато от NFL, известният рапър аплодира и записва изпълнението на Риана с мобилния си телефон.

На излизане от стадиона Риана и Роки се снимаха с 9-месечния си син - симпатичен рошльо по чорапи, който скоро ще стане батко (вижте още: МСБ: Много Сладкото Бебе на Риана и A$AP Rocky с първи снимки).

Риана изненада публиката като показа бременното си коремче, с което обяви, че е в очакване на втора рожба. Факт, за който само 24 часа по-рано дори не подозирахме (вижте още: Шеметна Риана в навечерието на Super Bowl и защо е решила да пее там).

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.