Следва

Сутрешната подпухналост и какво да ядем за вечеря, за да я избегнем

Тя гола, той - също: Емили Ратайковски и Ерик Андре

Новата двойка, за която ще се пише по света, е една идея изненадваща: комикът Ерик Андре е гадже на Емили Ратайковски, потвърдено от публикация на младежа в Instagram. Поводът - заедно прекараният Свети Валентин 

Celebrities преди 1 година

На снимката голата Емрата щраква Андре, който позира на дивана в някакъв вид sexy mood, а самата тя се отразява в огледалото зад дивана.

Ратайковски и Андре бяха забелязани за първи път заедно на вечеря в ресторант Sakagura в центъра на Манхатън в началото на януари. Няколко седмици по-късно двойката си организира съвместна ваканция на Каймановите острови, обсипана с интимност. А преди дни папараците ги хванаха на вечеря по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Преди това Емили Ратайковски беше известно време с Пийт Дейвидсън, бившето гадже на Ким Кардашян, а също за кратко и DJ Orazio Rispo и художника Джак Гриър.

Супермоделът Ратайковски се жали от прекомерния интерес на папараците към личния й живот: "журналистите ми пречат да се радвам на връзките си. Опитах се да се срещам спокойно с хората, но е много трудно", каза тя в своя подкаст. "Всеки път, когато отида на среща, всички на другия ден знаят за това. Момчетата, с които излизам, разбират също, и всичко се усложнява. Гадно е."

През септември миналата година Емили Ратайковски се разведе със съпруга си Себастиан Биър-МакКлард на фона на постоянни изневери от негова страна. Двойката има общ син Силвестър (вижте още: Бременността не е причина да не се излегнеш по бикини на плажа - като Емили Р.). След развода моделката заяви, че не търси сериозна връзка и иска да се радва на живота. По повода тя дори се регистрира в приложение за запознанства (четете още: Нова година, ново гадже: 30 приложения за запознанства, в които "има хляб").

More Celebrities