Следва

Седмица на френската кухня или претекст за удоволствие без угризения

Дженифър Лопес с роклята на Дженифър Кулидж - да пиеш от извора

Не е тайна, че The White Lotus се радва на огромен успех, като неговият актьорски състав доминира и на първия ред, и на пистите на Седмицата на модата в Ню Йорк. Таня Макуид, изиграна от Дженифър Кулидж, несъмнено е един от най-популярните герои в сериала. Изглежда, че Дженифър Лопес й е също толкова голям фен, колкото всички ние

Celebrities преди 1 година

Забелязана на среща със съпруга си тази седмица, 53-годишната мисис Афлек носи облекло, което много напомня на одеянието на McQuoid от "Белият лотос" - всъщност това е точно една от роклите, видени в шоуто. Визията, от глава до пети от Dolce & Gabbana, се състои от розова миди рокля с дълги ръкави в тон, носена със златен колан с катарама, червена и златна квадратна чанта и сребърни сандали на платформа (вижте още: Дизайнерът на костюмите в "Белият лотос" Алекс Бавейрд за характерите, марките и детайлите в новия сезон).

Както писателят Евън Рос Кац посочи в Twitter, модното кръстосване между характера на Лопес и Кулидж е неоспоримо. Защо не последвате примера им и не канализирате riviera chic на следващата си романтична среща? Едновременно припомняйки си това четиво, посветено на непознатия доскоро, но изумителен чар на актрисата вдясно: Дженифър Кулидж, която превърна ролите на трофейни съпруги в комедийно съкровище, отблизо.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 19 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 16 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.