Следва

Талон за турбо събуждане. Изпечатай и ще получиш безплатен donut към редовното ти еспресо

Relax&Tone всяка вечер

Казват, че за да имаш перфектно стегнат корем, трябва да правиш по 1000 коремни преси всяка вечер...

All About Life преди 13 години

Имаш четири почивни дниКазват, че за да имаш перфектно стегнат корем, трябва да правиш по 1000 коремни преси всяка вечер.

Но след тежък работен ден освен от стегнат корем имаш нужда и от топла вана, вкусна вечеря и пълноценна почивка.

Е, една вечер време няма как да стигне за всичко това.

Това означава, че или трябва да се примириш със сегашното състояние на фигурата си за сметка на почивката си, или трябва да се лишиш от няколко часа сън, за да можеш да се радваш на късите шорти през пролетта и лятото.

Имаш и трети вариант - да получиш и двете с помощта на един уред. Антицелутлитният вибромасажор Релакс енд Тон не само ще те отърве от целулита и от излишните мазнини, ще ти помогне да релаксираш приятно, но и ще свърши всичко това за не по-малко от 10 минути на ден.

Той е като личен масажист, който ежедневно ще ти помага да се отпускаш приятно, отстранявайки умората, стреса и напрежението, като облекчава болките в гърба и врата.

С Релакс енд Тон можеш успешно да третираш корема, седалището, бедрата, прасците и подмишниците. Той генерира децентрирани кръгови вибрации, трептящи 2500 пъти в минута. Те проникват дълбоко в кожата и разрушават мастните натрупвания!

Не знаем колко време трябва за изпълнението на 1000 коремни преси, но и не трябва. С Релакс енд Тон получаваш дори по-добър резултат и то само за 10 минути дневно. 
 
Система за вибромасаж Relax&Tone може да е твой тук>>>

От Топ Шоп за 99,90 лв с включена доставка.



More from View Sofia

More All About Life