Следва

Татко х 7: Джъд Лоу отново баща

Топлес Лили-Роуз Деп на корица или nepo baby темата в развитие

Лили-Роуз Деп позира топлес за корицата на списание iD и даде интервю за изданието, в което говори за детството си и отново говори за дискусията за непо бебетата, тоест привилегированите деца на звездите

 

Celebrities преди 1 година

Хубава, но непо-бебе. Nepo baby, ама хубава...

23-годишната дъщеря на Джони Деп и Ванеса Паради признава в интервюто си за списание i-D, че страда от Синдрома на самозванеца и дори има параноя заради общественото внимание към нея. "Просто трябва да повярваш, че ако си бил избран, причината не е само в родителите ти. Това е всичко, което можеш да направиш", казва Лили. Според младата актриса и модел тази несигурност и страхът от синдрома на самозванеца я карат да работи по-усилено. „Дори малко харесвам този страх“, казва тя.

Лили говори и за дискусиите за непо-бебетата, любимите деца на звездите. Темата ужасно я дразни. "Много съм предпазлива към подобни приказки - казва тя. - Чувствам, че родителите ми направиха всичко по силите си, за да ми осигурят възможно най-нормалното детство. Но въпреки това детството ми не беше нормално" (вижте още: Nepo babies: обичани и мразени едновременно, децата на звездите владеят света)

"Осъзнавам факта, че детството ми не беше като на всички останали", добавя тя. "Но имах голям късмет, че бях заобиколена от хора, които ценят нормалността и истинския живот. Мисля, че това е единственият начин да съществувам в този свят без да полудея" (четете още: „Исках да бъда като мама“: щастливото детство на Лили-Роуз Деп, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп).

Лили-Роуз понякога дори се страхува да излезе от вкъщи, ако не изглежда добре, защото ако някой случайно я снима в този момент, всички ще я обсъждат. Но да се справи с това състояние й помага мисълта, че всъщност никой не се интересува от никого, освен от самия себе си. "В крайна сметка всеки мисли повече за себе си, отколкото за теб. Казвам си:" Момиче, не ти си центърът на вселената. "Това е единственият начин човек да се справи с това."

По-рано Лили-Роуз Деп в интервю за списание Elle сподели, че всички са убедени, че тя дължи успеха си на известните си родители, но не е съгласна с това. „Хората имат предубедени представи за вас или вашите постижения, но мога да кажа с абсолютна сигурност, че ако не сте подходящият за ролята, няма да я получите“, каза тя и добави, че „произходът ще ви помогне да отворите вратата, но не и да влезете" ("Идолът" с Лили-Роуз Деп и The Weeknd: какво знаем за най-перверзната любовна история в Холивуд) За тези думи мнозина я осъдиха, включително моделът Витория Черети. Тя припомни трудния си път към успеха, който моделите без връзки минават, и заяви, че на хора като Лили-Роуз Деп не им се налага да се борят за него. „Нямате представа колко много трябва да се бориш, за да накараш хората да те уважават. Те нямат този проблем“, каза Черети, която също започва кариерата си на модел на 14-годишна възраст.

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 17 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.