Следва

Моника Белучи с ново гадже или блазе му на Тим Бъртън

ЧРД, Риана, и да живее "бременният" ти стил!

Втора серия на култовата поредица "бременна мода за отличници" идва резонно от Риана. В понеделник, 20-ти февруари, тя отпразнува 35-тия си рожден ден, елегантна, секси и свежа, в компанията на любимия A$AP Rochy и приятели

 

Celebrities преди 1 година

Според нас в около шестия месец на втората си бременност, разкошната Риана отваря нова глава в така нашумялото си обличане за секси бъдещи мами. Поредно мини в енциклопедията на Риана за самочувствие по време на бременност този път е в бяло и с огромно деколте, съчетано с блестящи сандали от Christian Louboutin и ефектно палто от Bottega Veneta (вижте още: Ще роди всеки момент, но не сменя минито: Риана в нов гол вариант). 

Риана, по много неин начин, разкри, че очаква второ бебе след първия си син, роден през май миналата година, по време на 30-минутното шоу, което изнесе на Super Bowl преди 10 дни. Само 48 часа преди това тя участва в тв-шоу, но на никого не му и хрумна, че светът ще се събуди с новината на ново звездно бебе съвсем скоро. А ние следим отблизо модните експерименти на госпожа Ри, защото й се получава прекрасно.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.