Следва

Пинк: "Страхувах се от майчинството, но това е най-доброто, което съм направила в живота си"

Жизел Бюндхен неузнаваема за Vogue, може би защото това е първата корица след развода

Жизел Бюндхен е звездата в мартенския брой на Vogue Italia. Това е първата й голяма сесия за модно списание след развода й с футболиста Том Брейди

 

Celebrities преди 1 година

Автор на фотосесията е известният бразилски фотограф Рафаел Павароти. Стайлингът е от арт директора на Off-White, Ибрахим Камара, който е и главен редактор на списание Dazed.


Жизел Бюндхен в Рио де Жанейро: на този карнавал - така


За корицата на списанието 42-годишната Бюндхен позира в червена рокля на Valentino, в нюанс, идентичен с този на косата и ярък "вампирски" грим, който включва тънки вежди в стила на 90-те, който напоследък отново ударно навлиза в трендовете. 

Идеята на фотосесията е да превърне класическия образ на Жизел в нещо "неузнаваемо" и екстравагантно. В модното студио Pier59 моделът пробва няколко бунтарски визии, компилирани от тоалети на Thom Browne, Dolce & Gabbana, Givenchy, Ludovic de Saint Sernin и други марки.

Припомняме, че Жизел Бюндхен все още се счита за най-добре платения супермодел в света, като състоянието й се оценява на 400 милиона долара. Още на 16-годишна възраст тя прави своя дебют на Седмицата на модата в Ню Йорк и през дългата си кариера успява да краси кориците на Vogue невероятните 142 пъти в различни страни (вижте още Здрава като Жизел: фурми и малинови листа за ПМС, собствена градина, натуропатия и още).

През 2015 г. Жизел официално прекрати кариерата си, за да посвети повече време на семейството - съпруга Том Брейди и децата Вивиен и Бенджамин. Бюндхен и Брейди обаче наскоро се разведоха, след което моделът започна постепенно да се връща към професионалната си дейност. Наскоро тя участва в рекламна кампания за новата колекция на Louis Vuitton, вдъхновена от Яйои Кусама (вижте още: Жизел Бюндхен на 41! Отбелязваме с 41 най-добри модни изяви на бразилката). 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 17 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 17 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.