Следва

We Love: Unica, първата биоразградима кожена чанта на Furla

Новата дизайнерска колаборация на H&M обещава да не я пропуснем този път

Защото е с Mugler, т.е. почти няма какво да се обърка, освен ако отново от масовия бранд не решат да изпилят разхода докрай 

All fashion преди 1 година

Дизайнерските сътрудничества на H&M останаха в историята, макар че предишните колекции на шведския гигант, плод на съвместната работа с гигантски имена като Simone Rocha, Kenzo, Isabel Marant, Maison Martin Margiela и Moschino, освен останалите, бяха разпродадени за часове. След почти две десетилетия сътрудничества с дизайнери и резултатът от тях - добри лимитирани колекции, на хоризонта се задава ново такова, при това с голямото обещание да не ни разочарова (вижте още: Отиде си Тиери Мюглер. Кой беше легендарният дизайнер и какво даде на модата). 

В изявление от H&M в ранните часове на вчерашния ден, гигантът за улична мода разкри, че сътрудничеството с Mugler предстои много скоро. Проектирана под ръководството на творческия директор на Mugler Кейси Катуоладър, колекцията има за цел да „капсулира уникалния жизнен дух на Mugler“. Да, новината определено носи обещания и съответното на тях вълнение (вижте още: 2 в 1 за тотален лукс в обувките: Jimmy Choo се съюзи с Mugler). 

Кога ще можем да пазаруваме Mugler x H&M?

Все още не е обявена официална дата, но според изявлението на марката, феновете на големия френски дизайнер могат да очакват колекцията да бъде достъпна онлайн и в избрани магазини през пролетта, така че няма да чакаме твърде дълго. Имайки опита от минали сезони на продажба на маркови колекции във веригата, най-добре е да сме готови за старт рано сутринта, в противен случай рискуваме до пропуснем най-интересните артикули. Обещаваме да ви уведомим за точната дата на премиерата.

Колко ще струва Mugler x H&M?

Както подобен тип колаборации вече ни ориентира, и сега можем да очакваме пълна гама готови за носене дрехи и аксесоари, всички до един с далеч по-примамлива цена, отколкото струва Мюглер в оригинал (вижте още: We Love: Ирина Шейк и Ева Херцигова за Thierry Mugler в Париж). Дотук, в дизайнерските колаборации на H&M сме виждали аксесоари на цени от около 50 лева, като най-високите цени са стигали докъм хилядарка. Допускаме, че нещо подобно ще е и този път. 

Как ще изглежда Mugler x H&M?

House of Mugler не прави нещата наполовина – помислете си само за Ким Кардашян на Met Gala през 2019 г., носеща рокля, която изискваше от нея да взема уроци по дишане, ако иска да я разходи без да припадне по пътя. Или Cardi B през същата година, пристигаща на наградите Грами в ретро ансамбъл Mugler Couture от 1995 г. Имаме големия шанс да получим някои впечатляващи рокли и прилепнали силуети от предстоящата колекция на H&M, затова и я отразяваме. Струва ни се добра инвестиция да следим този проект, разчитайте на нас за подробностите.  

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.