Следва

Големите победители на наградите SAG 2023 -"Всичко навсякъде наведнъж" и другите

Dolce & Gabbana Fall 2023, READY-TO-WEAR и Ким Кардашян, Дева Касел, Ашли Греъм и другите подробности

Ревюто за есента и зимата на 2023 на модното дуо Долче и Габана се проведе на 25 февруари в дните на Седмицата на модата в Милано. Обичайно омагьосващо, голямото модно събитие привлече като магнит десетки звезди от света на модата и шоубизнеса, но най-голям шум предизвика появата на Ким Кардашян в пълно модно снаряжение 

 

Celebrities преди 9 месеца

Звездата отскоро работи в тясно сътрудничество с италианската марка, като дори участва в рекламната кампания за пролетно-лятната линия на Dolce & Gabbana. В Милано Ким бе посрещната от тълпи ентусиазирани фенове, които изпаднаха в екстаз, когато красавицата реши да посети бутика на марката преди шоуто.

Във вечерта на самото ревю Кардашян се появи в яркочервен тоалет, състоящ се от сутиен и много тясна, въздълга пола. Долната част със сигурност причинява на Ким известни неудобства - сравнението с миналогодишните й мъки, с пак твърде тясна пола и пак от Dolce &Gabbana,  веднага се промъкна в мрежата. Надали обаче едно сложно качване по стълби може да спре тигрица като Кими.  

@steph_shep

I’ll let you caption this ⬇️

♬ Funny Song - Cavendish Music

Ким описва подробно воаяжа си до Милано в социалните медии. Тя активно споделя снимките си в нови луксозни ансамбли от Dolce & Gabbana с абонатите си.


Доменико Долче, Ким Кардашян и Стефано ГабанаЧисто професионално и извън бляскавия фон, причинен от голямата риалити звезда, с новата си колекция, предназначена за Есен/зима 2023, Доменико Долче и Стефано Габана връщат на модния подиум това, което отличава марката в началото на 2000-те години. На подиума цари чувствеността - десетки прилепнали драхи с корсетни вложки и изобилие от тюлени и дантелени детайли, включително много прозрачност, визии на бельо и total looks в червено, черно, бяло и златно.

В шоуто участваха няколко десетки модела от А-листа - Ашли Греъм и Дева Касел, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, измежду останалите. Цялата пищност, чувственост, голота и екстравагантност, които не се пада да носим през хладните сезони на годината - в галерията горе.

 

More Celebrities

Въздишаме по Деми Мур, 61, на парти в Лос Анджелис

Celebrities преди 14 часа

Да, винаги сме харесвали Деми Мур, със или без пластичните й операции, със или без скандалите в личния й живот и прочие съпътстващи славата подробности. Защото тя символизира именно това, което наричаме безупречна дамска увереност, постигната с труд, усилие и ум. Вижте поредната й великолепна поява - на галавечерта на Музея на академията за филмово изкуство и наука в Лос Анджелис.