Следва

Лена Бориславова подаде иск в съда срещу хората на Слави Трифонов - "Песен за Лена" уронва името й

Никола Пелц планира втора сватба с Бруклин Бекъм заради „съсипаната“ първа

На фона на наближаващата годишнина от сватбата на Никола Пелц и Бруклин Бекъм стана известно, че двойката планира да проведе повторна брачна церемония.

 

Celebrities преди 1 година

Сватбеното изживяване на Никола се оказа вгорчено от множество съдебни дела между семейство Пелц и организаторите на празника и съпътстващите ги скандали. Според Closer, за съпругата на Бруклин Бекъм е трудно да си спомни интензивната подготовка за сватбата, самото тържество и дори да погледне снимките.

"Никола, с наближаването на първата си годишнина от сватбата й с Бруклин, си спомня този ден като стресиращ от начало до край. Всичко е кошмар. Тя далеч не е във възторг от сватбата, от подготовката за нея с трима различни организатори, а сега го свързва с караници , проблеми и напрежение между семействата“, казва източникът пред изданието.

Никола често споменавала пред Бруклин, че й е трудно да забрави драмата, през която е преминала и това може да повлияе на отношенията им. В тази връзка между младоженците се заговаря за провеждане на нова церемония в деня на първата годишнина от сватбата им, която бе на 9 април 2022-ра. „Тя иска да повтори този ден, но с нова рокля, нови снимки и нова енергия“ (вижте още: Супер сладко: Никола Пелц и Бруклин Бекъм в търсене на приятел в кучешки приют).

Според източника, въпреки конфликтите между Никола и Виктория Бекъм, свекървата на актрисата е доволна от решението на сина и снахата. „Тя също харесва идеята да го направят отново. Враждата със сигурност няма да изчезне за една нощ с нова сватба, но може да бъде чудесен начин да започнат отначало и начисто.“

Никола иска да остави в миналото спомените от подготовката за сватбата и конфликтите с организаторите, които бяха сменени три пъти. Сега тя активно общува с нови плановици за бъдещия празник и търси място, където да го проведе.

"Тя иска втората им сватба да бъде супер готина, много модерна и много различна от първата, така че има няколко идеи. Никола просто иска този ден да бъде наистина позитивен, щастлив и да представя кои са тя и Бруклин, а не "напрежението и стресът от първата сватба" (вижте още: Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка).

Влюбените се ожениха през април миналата година, но тържеството бе придружено от скандали от момента на подготовката. Никола избра за булчинска рокля Valentino, а не марката на свекърва си Victoria Beckham. Певецът Марк Антъни изнесе реч на сватбата, посветена на Виктория, а не на младоженците, и също изпълни песен не за техния първи танц, а за танца на майката със сина. 

Тогава двойката беше обвинена, че е прахосала парите на родителите си за церемония на стойност 3,5 милиона долара и в неподходящо „пиршество по време на чума“ на фона на събитията в Украйна и рязкото покачване на цените в САЩ и Европа (Никола е дъщеря на милиардер Нелсън Пелц - Бел. ред.).

23-годишният Бруклин получи своята порция осъждане от близки и фенове за това, че избра да приеме двойното фамилно име Пелц-Бекъм и че „живее с парите на баща си“. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.