Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

23 момичета ще се борят за титлата Мис България

Представителки на 9 български града ще се борят в края на април за короната на най-красива Мис. Избрани от...

All fashion преди 14 години

Представителки на 9 български града ще се борят в края на април за короната на най-красива Мис. Избрани от достойно жури като Евгения Калканджиева – лицензиант на световния конкурс за красота „Мис Свят”, Ирина Папазова – собственик на запазената марка „Мис България”, Калина Коцева – главен редактор на сп. „Блясък”, Гергана Рангелова – редактор мода на сп. „Космополитън” и Тихомир Белегански – главен букер на агенция „Визаж”, 23 момичета от 326 продължават напред след участие във финалния кастинг.

На сцената на най-престижния български конкурс за красота в края на април в столичната зала „Rainbow plaza” участничките ще се състезават в стандартните три дефилета.

За първи път моделите за първото дефиле ще бъдат сътворени от студенти от Нов Български Университет, които спечелиха тази възможност след проведен от организаторите конкурс.

Звучи интересно да видим специалната колекция на младите дизайнери.

Благотворителната кампания на конкурса тази година ще протече под мотото „Да запазим планетата, да живеем здравословно”.



По този повод по време на престоя на момичетата в столицата, професионалистите от ресторант „Мезе” ще изготвят здравословно меню със специални биопродукти, с което претендентките за титлата не само ще поддържат формата си, но и ще имат достатъчно енергия за тежките репетиции.



А ние им пожелаваме удпех и нямаме търпение да видим коя ще е новата Мис България!

 

More All fashion