Следва

Джони Деп продаде авторски картини за 5,4 милиона долара

HUAWEI WATCH D – смарт часовникът, който мери кръвно налягане, вече е в България

Дългоочакваният модел на Huawei - HUAWEI WATCH D, смарт часовникът, който предлага измерване на кръвно налягане, съставяне на електрокардиограма и мониторинг на още куп здравни и лайфстайл параметри, вече е наличен на българския пазар на препоръчителна цена от 799 лева.

All About Life преди 1 година

 

HUAWEI WATCH D дава удобството и комфорта да измерваш важни здравни параметри навсякъде, по всяко време, от компактно устройство на китката ти. Сред мощните му здравни функции е съставянето на електрокардиограма и за първи път в модел на марката – за измерване на кръвното налягане. Той е смарт устройство, специално разработено да бъде винаги с тези , които търсят ежедневен контрол на здравето си.

Технологията на смарт часовниците непрекъснато еволюира от 2000 г. насам. С премиерата на HUAWEI WATCH D виждаме революционни функции в областта на управлението на здравето.

Здравен асистент на китката – качествено нов софтуер за смарт часовници.

HUAWEI WATCH D е не само компактен апарат за измерване на пулс и кръвно налягане. Той е пълнофункционален смарт часовник, който освен следене на множество здравни параметри като непрекъснато засичане на кислородното насищане на кръвта и температура на кожата, прави научно базирано проследяване на качеството на съня и нивото на стрес , и поддържа над 70 спортно-тренировъчни режима . При това потребителите на HUAWEI WATCH D вече могат да споделят резултатите от тренировките си с популярното приложение и социална мрежа за тренировки Strava. След активиране на споделянето на данни, те могат винаги да имат достъп до събраните от смарт часовника резултати през уеб сайта на Strava.

Електрокардиограма, която разбира сърцето ви

HUAWEI WATCH D е оборудван у с високопроизводителен ЕКГ модул, чрез който се засича детайлно работата на сърцето и веднага се генерира ЕКГ доклад . HUAWEI WATCH D поддържа още ЕКГ мониторинг и напомня на потребителя да направи ЕКГ измерване, ако засече нетипичен сърдечен ритъм .

Иновативен хардуер за точно измерване на кръвното налягане

При традиционните часовници точността на измерване на кръвното налягане често се влияе от позицията на китката и от това колко те са стегнати около нея. Благодарение на специалните модулни каишки с различни размери, сензора с висока резолюция, контролната верига за обратна връзка и бавния въздушен поток при HUAWEI WATCH D, отклонението при получените данни е в рамките на едва ±3mmHg .

В специален смарт режим моделът предлага 7 дни живот на батерията , достатъчно дълъг, за да не изисква често зареждане и да дава комфорта на надежден здравен асистент, който е винаги с вас.

Можете сами да го изпробвате

HUAWEI WATCH D вече е наличен в търговската мрежа на Yettel, A1, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. Можете да го разгледате, да измерите кръвното си и да придобиете впечатления от първа ръка за неговото удобство и начин на работа в над 50 физически магазина на Yettel и А1 в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Перник, Дупница, Плевен, Пловдив, Благоевград, Ямбол и Пазарджик, в магазините на Зора в Драгалевци, Пловдив и Бургас, и на Технополис в Младост, The Mall, Paradise Center и Serdica Center в София.

More from View Sofia

70 години кралица: някои от най-стилните появи на Елизабет II от тогава до днес

Celebrities преди 2 години

На 6 февруари 1952 г. Елизабет II се възкачва на трона, предопределена да стане рекордьор. В продължение на 70 години тя управлява Великобритания - по-дълго от всеки друг британски монарх. По повод деня, в който Кралицата празнува платинения юбилей, припомняме най-готинит й появи през всичките тези години, искрено възхищавайки се на неизменния й вкус.

От Маргарет до Даяна: THE ROYALS обожават Уимбълдън, обичта им в снимки

Celebrities преди 2 години

Тенис-турнирът "Уимбълдън" или Откритото първенство на Великобритания по тенис започва на 28 юни и финишира заедно с Европейското по футбол и нашите парламентарни избори, т.е. на 11 юни 2021-ва

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.