Следва

4 българки ще имат шанс да получат безплатна ин витро процедура

Алтен и Доган май ще се женят

Пищна сватба, както подобава, готви депутатът Ахмед Доган за новата си годеница, младата хубавици Алтен, четем в...

Лица преди 14 години

Пищна сватба, както подобава, готви депутатът Ахмед Доган за новата си годеница, младата хубавици Алтен, четем в сайта BLife.bg.

Ахмет и Алтън щели да станат законни съпрузи, познай къде, в Боянските сараи – в градината с пауните - построени да служат за пример на останалите, как се прави политика в малка Европейска, не много богата и неуредена страна.

След три пъти отменена дата, както говорят медиите, първо заради смъртта на приближеният на Доган Ахмед Емин, а после заради някой друг скандал, моделката Алтен може да е спокойна за бъдещето си – ще стане законна съпруга на Сокола.

„Наложницата” е в Сараите от доста време и чака своя принц да я заведе до Олтара. 30 години по-младата Алтен Алиева е жената на живота му от близо осем години, когато ги запознава добрият приятел на Доган - покойният бизнесмен Илия Павлов.

След няколко срещи и разлъки, ревност и скандали, хубавицата най-накрая ще стане жената на Ахмет Доган.

Кумът на гранд двойката не е известен още, но е ясно, че свидетели на събитието ще са целият елит на ДПС. А пък кларнетът на Ибряма ще озвучава култовите сватбари.

Роклята на Алтен щяла да е от „Чужбината-та”, може би Париж, но може и по-далеч, а половин Дубай и цялото крайбрежие на Босфора ще изпращат дарове на Принца и Принцесата.

Кога ще е Голямото събитие обаче не е известно, за съжаление, защото бихме искали да видим каква рокля си е избрала Алтен. А вчера лидерът на ДПС стана на 56 години.
 

More from View Sofia

More Лица