Следва

Miu Miu Fall 2023, READY-TO-WEAR

Кайли Дженър плува в кампанията за очила на Dolce & Gabbana

Да, плува. И да, блести 

All fashion преди 1 година

Кайли Дженър е новото рекламно лице на линия очила на Dolce & Gabbana за пролетта на 2023 г. Следвайки стъпките на сестра си Ким Кардашян, която краси рекламите на конфекцията на марката, Кайли прави фурор в поредица от зашеметяващи изображения, заснети от фотографското дуо Mert & Marcus.

На фона на Лос Анджелис, сензацията в социалните медии демонстрира набор от слънчеви и оптични рамки, докато се освежава в басейн (вижте още: На всяка манджа - Кайли, поредната грим колаборация е с Batman). С безупречния си усет към модата, Кайли Дженър излъчва увереност и привлекателност, като не оставя съмнение, че именно тя е, която въплъщава съвременния дамски блясък. Кампанията е конкретно на линията очила на Dolce & Gabbana Spring 2023. 

Основателката на Kylie Cosmetics работи тук със стилистите Александра Роуз и Макензи Грандквист, които подбират за красавицата серия от изцяло черни бански костюми, които идеално допълват стилната гама цайси, които отнасяме в категорията класически, но много секси. 

Междувременно фризьорът Хесус Гереро допринася за гладкия, мокър вид на прическата, добавяйки остра и модерна нотка към цялостната естетика. Розовият грим на Ариел допълнително подсилва чертите на Кайли. Колекцията очила Dolce & Gabbana SS23 е достъпна на dolcegabbana.com и в избрани оптики и търговци на дребно по целия свят.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.