Следва

Louis Vuitton Fall 2023, READY-TO-WEAR

Miu Miu Fall 2023, READY-TO-WEAR

Да, великолепни поли от чисто прозрачна материя и също толкова вълшебни клинове. Но не сме сигурни, че бихме отслабнали с по 20 килограма, за да ги носим

Runway преди 1 година

Нищо лично, все пак говорим за новата есенно-зимна колекция на Prada-та за млади, а именно Miu Miu, така че няма какво друго да очакваме, освен мода "право в целта" - за забава, кеф и сексапил.


Prada за млади или Miu Miu, Spring 2023 READY-TO-WEAR


По отношение на умението й да направи майсторската мода лесна на вид и удобна за ежедневно носене Миуча Прада няма равен. В поредната й колекция за по-младежкия, но еднакво луксозен като по-голямата си посестрима Prada бранд Miu Miu дрехите са като изкопирани една от друга, почти не се различават като линия на силуета, детайл или дължини, но до една са индивидуални, интересни и безспорно адски модерни. Лайтмотивът тук? Лаконична жилетка, полегнала удобно върху искрящо бяла тениска, права прозирна пола на точки и най-обичайни чорапогащи, вдигнати до върха на талията. И още - кадифено палто, клинове, наподобяващи термобельо, леки двуслойни рокли и мини варианти на костюми от лицева кожа и кожа с косъм. В колекцията няма нито един чифт дамски панталони - само поли и обшити с камъчета шорти. В цялата картинка по традиция се забелязват изящните обувки на малко или никакво токче, видени тук и от приятен сатен с едва открехнато пръстче, овалните слънчеви очила, които бихме сбъркали с такива за работа на компютър, чантите, от които виждаме основно дръжките, оформени като мъжки колани, за които са закачени и се полюшват връзки с ключове.


5 златни правила при избора на чанта - семпла, недекорирана, в спокоен нюанс и още


Приказна работа, цялата в галерията ни >>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.