Следва

Роберто Кавали, 82, стана баща за шести път

Louis Vuitton Fall 2023, READY-TO-WEAR

Ревюто на новата колекция на Никола Гескиер, творчески директор на френската Louis Vuitton, се проведе онзи ден в Музея Орсе в последния ден на Седмицата на модата в Париж

Runway преди 11 месеца


Изненада: Фарел Уилямс е новият творчески директор на Louis Vuitton


Със сценографията и цялостния имидж на шоуто и този път бяха ангажирани художникът Филип Парено и постановчикът Джеймс Чилунд. Самата колекция, както и декорът, са построени върху идеята за илюзиите: прозрачни "белези" по роклите, двойни яки, тесни корсети вместо пуловери и жилетки, украшения във формата на тромбони, напомнящи стомана фактури на саката и палтата. Както винаги дотук, дизайните на Гескиер попадат в златното течение между историзма и футуризма: с карираните костюми се съчетават огромни кожени джобове, а връхните дрехи в стил "ампир" се комбинират със светещи в тъмното очила (вижте и пролетната 2023 колекция: LOUIS VUITTON, Spring 2023 READY-TO-WEAR).  

Цялата колекция на Louis Vuitton Есен/Зима 2023 е в галерията >>>

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 21 часа

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 22 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.