Следва

Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди

Роберто Кавали, 82, стана баща за шести път

Италианският моден дизайнер и основател на едноименната модна къща Роберто Кавали, на бодрите 82 години, и неговата любима, 37-годишната Сандра Бергман, станаха родители. Двойката се сдоби със син на име Джорджо

All fashion преди 1 година

Дизайнерът е във връзка с бившия шведски модел и Playboy girl от 2014 г. Детенцето е първо за двойката, като Роберто отделно е татко на още пет големи деца от два предишни брака.

Модният дизайнер сподели за раждането на сина си в интервю за Novella 2000: „Сандра се чувства добре, а бебето, което се роди преди седмица точно тук, във Флоренция, е прекрасно. Беше много вълнуващо да го видя веднага след раждането."

Той добави, че е решил да кръсти сина си Джорджо на баща си, убит от нацистки войници в Каврила, когато самият Роберто е едва на четири години.

Състоянието на Роберто Кавали се оценява на 500 милиона долара. През 2015 г. модният дизайнер подари на Сандра частен остров на стойност 2,5 милиона долара близо до Стокхолм. Бившата манекенка притежава вила с четири спални, ловна хижа, басейн, голф игрище и останките от селище на викингите. 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.