Следва

Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди

Роберто Кавали, 82, стана баща за шести път

Италианският моден дизайнер и основател на едноименната модна къща Роберто Кавали, на бодрите 82 години, и неговата любима, 37-годишната Сандра Бергман, станаха родители. Двойката се сдоби със син на име Джорджо

All fashion преди 1 година

Дизайнерът е във връзка с бившия шведски модел и Playboy girl от 2014 г. Детенцето е първо за двойката, като Роберто отделно е татко на още пет големи деца от два предишни брака.

Модният дизайнер сподели за раждането на сина си в интервю за Novella 2000: „Сандра се чувства добре, а бебето, което се роди преди седмица точно тук, във Флоренция, е прекрасно. Беше много вълнуващо да го видя веднага след раждането."

Той добави, че е решил да кръсти сина си Джорджо на баща си, убит от нацистки войници в Каврила, когато самият Роберто е едва на четири години.

Състоянието на Роберто Кавали се оценява на 500 милиона долара. През 2015 г. модният дизайнер подари на Сандра частен остров на стойност 2,5 милиона долара близо до Стокхолм. Бившата манекенка притежава вила с четири спални, ловна хижа, басейн, голф игрище и останките от селище на викингите. 

More All fashion