Следва

И Кайли Дженър в Maison Margiela, само че за афтърпартито на Vanity Fair на Оскар 2023

Deeply personal: Лейди Гага на Оскари 2023 - тениска, дънки, чисто лице и огромна емоция

Лейди Гага и Hold My Hand на Оскари 2023. Парчето е саундтракът към филма "Топ Гън: Маверик"

 

Celebrities преди 1 година

Припомняме любопитния факт, че преди снощната вечер в медиите се появиха слухове, че певицата е отказала да участва на церемонията заради снимките на филма "Жокера: Лудост за двама". Глен Вайс, продуцентът на шоуто, предположи пред Variety, че Лейди Гага се „страхува да не падне под нивото на представяне, с което е свикнала“ и затова е преценила да не излиза на сцената в Долби театър в Лос Анджелис (вижте още: Оскари 2023: приказна Риана в поръчков тоалет от Маржела).

Въпреки слуховете, певицата пя като змей. В семпла тъмна тениска, дънки, без грим и със сплетена коса (вижте още: Уличният стил на звездите: super basic Лейди Гага, чак невероятно).

След изпълнението на Лейди Гага беше обявен победителят в категорията "Най-добър саундтрак": статуетката отиде при екипа на "На Западния фронт нищо ново", който получи и наградата за Най-добър чуждестранен филм - пълният списък на наградените е тук

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.