Следва

Кендaл Дженър a.k.a диско русалка на афтърпартито на Оскар 2023

И Кайли Дженър в Maison Margiela, само че за афтърпартито на Vanity Fair на Оскар 2023

Дженър избра да намали аксесоарите до минимум и да остави роклята да каже, каквото има да казва 

Celebrities преди 1 година

Кайли Дженър позира преди афтърпартито на Оскари 2023, организирано традиционно от редакцията на Vanity Fair в персонализирана рокля в бронзово сиво на модна къща Maison Margiela, прикрепена нежно на бюста с огромна джуфка, чиито краища се спускат елегантно по гърба на младата милионерка. Когато светлините затанцуваха по метализираната материя на роклята, бронзовият блясък премина в наситени нюанси на маслина. Сякаш изработена от велур, великолепната дизайнерска дреха прелива от нюанси така, все едно принцесата, облечена в нея, дирижира настроението на светлините и сенките около себе си.  

Лишената от бижута визия позволява на голите китки и пръсти на ръцете да допринесат за ефекта на одеянието. С пригладена настрани коса, Дженър демонстрира двата единствени аксесоара, които избра за партито, за което извънредно се постараха и Емили Ратайковски и Хейли Бийбър: два едри капковидни диаманта на ушите. Прическата е майсторска, нямаме никакви забележки и към грима (вижте още: Устни ала Кайли Дженър - откъде идва манията и как да ги постигнем). 

Дженър изглеждаше безкрайно контрастиращо до сестра си Кендал Дженър, която пък избра винтидж рокля на Jean Paul Gaultier за афтърпартито, споделяме след малко. 

More from View Sofia

Андрей Кончаловски: Русия си е самодостатъчна, а Путин е борец срещу световното зло

Celebrities преди 1 година

Режисьорът Андрей Кончаловски, по баща Михалков, в самото навечерие на 85-ия си рожден ден (20 август), даде просторно интервю за „ Аргументи и факти“, в което говори за отношението си към ситуацията в света и руския президент Владимир Путин, за културната самодостатъчност на Русия и необходимостта от държавна цензура  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.