Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди

Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди

Versace представи колекцията си Есен/Зима 2023 в Лос Анджелис и на подиума се разля безупречна елегантност, интерпретирана от най-популярните модели в света 

Модната къща от Милано отлетя за Лос Анджелис, за да представи колекцията си за есента и зимата на годината. На модния подиум Донатела Версаче пожела да отпразнува истинския блясък в шивашкия му и кроячески аспект, т.е. изначалното в занаята за обличане на хора. Вдъхновението извира от стара колекция от 1995 г. на брат й Джани Версаче, само че пречупена през собствената й призма и разказана чрез най-съвременен подход. Така че там, в Pacific design center, синьора Донатела показа своята концепция за върхова елегантност. Направи го, избирайки най-големите имена сред моделите в момента и поканвайки да споделят мига най-големите звезди.

Модното шоу отпразнува блясъка и вечната класика

Два свята видяхме на модния подиум на Versace Есен/Зима 2023/24. От една страна, честването на Черното с преразглеждане на най-емблематичните и вечни облекла, като роклята-калъф и малката черна рокля. От друга страна, истински химн на бляскавия свят на 80-те и 90-те години, който започва от късите рокли с щампи или с люлеещи се разрошени шлейфове - ограничени в разкошни, много ярки тонове и завършени прецизно с дълги ръкавици и приказни бижута - та чак до драпираните мини рокли с асиметрични презрамки.

Супермоделите 

Всеки знае колко централна роля е отредена на моделите в историята на марката Versace, започвайки с известните Big Six. Ето защо, ревю след ревю, иконите от вчерашните и днешните модни подиуми никога не биват пропускани. За този сезон Донатела Версаче пожела Наоми Кембъл редом до топмоделите на момента: Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Емили Ратайковски, Ирина Шейк и италианките Мариакарла Босконо и Витория Черети. Общият знаменател? Вродената им елегантност, задължително подчертана от черния цвят. 


Наоми Кембъл


Джиджи Хадид

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.