Следва

Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023

Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди

Versace представи колекцията си Есен/Зима 2023 в Лос Анджелис и на подиума се разля безупречна елегантност, интерпретирана от най-популярните модели в света 

All fashion преди 1 година

Модната къща от Милано отлетя за Лос Анджелис, за да представи колекцията си за есента и зимата на годината. На модния подиум Донатела Версаче пожела да отпразнува истинския блясък в шивашкия му и кроячески аспект, т.е. изначалното в занаята за обличане на хора. Вдъхновението извира от стара колекция от 1995 г. на брат й Джани Версаче, само че пречупена през собствената й призма и разказана чрез най-съвременен подход. Така че там, в Pacific design center, синьора Донатела показа своята концепция за върхова елегантност. Направи го, избирайки най-големите имена сред моделите в момента и поканвайки да споделят мига най-големите звезди.

Модното шоу отпразнува блясъка и вечната класика

Два свята видяхме на модния подиум на Versace Есен/Зима 2023/24. От една страна, честването на Черното с преразглеждане на най-емблематичните и вечни облекла, като роклята-калъф и малката черна рокля. От друга страна, истински химн на бляскавия свят на 80-те и 90-те години, който започва от късите рокли с щампи или с люлеещи се разрошени шлейфове - ограничени в разкошни, много ярки тонове и завършени прецизно с дълги ръкавици и приказни бижута - та чак до драпираните мини рокли с асиметрични презрамки.

Супермоделите 

Всеки знае колко централна роля е отредена на моделите в историята на марката Versace, започвайки с известните Big Six. Ето защо, ревю след ревю, иконите от вчерашните и днешните модни подиуми никога не биват пропускани. За този сезон Донатела Версаче пожела Наоми Кембъл редом до топмоделите на момента: Джиджи Хадид, Кендъл Дженър, Емили Ратайковски, Ирина Шейк и италианките Мариакарла Босконо и Витория Черети. Общият знаменател? Вродената им елегантност, задължително подчертана от черния цвят. 


Наоми Кембъл


Джиджи Хадид


Емили Ратайковски


Мариакарла Босконо


Витория Черети


Кендал Дженър


Ирина Шейк

Дъжд от звезди на първия ред

И ако звездното дефиле не е достатъчно, то партерът бе също изключително впечатляващ. В крайна сметка едно ревю в Лос Анджелис има огромното предимство, че там е Холивуд, домът на най-големите международни знаменитости. Сред тях, седнали на първия ред, бяха Майли Сайръс в драпирана двуцветна дълга рокля, Ан Хатауей в съблазнителна микро рокля с крокодилски принт и Дуа Липа в дискретно елегантно черно одеяние. Деми Мур и Шер, големи приятелки на Донатела, също бяха сред видните поканени. Елтън Джон също беше забелязан на първия ред, разположен удобно до Lil Nas X и Майли Сайръс.


Майли Сайръс


Ан Хатауей


Дуа Липа


Елтън Джон, Lil Nas X и Майли Сайръс


Деми Мур


Шер


Донатела Версаче, Марко Менгони и Сабрина Импачеторе

Успоредно с ревюто в Лос Анджелис, една от най-красивите рокли на Донатела Версаче, колекция Fall 2023, бе облечена в нощта на Оскарите от Лейди Гага, която се появи на златния килим в театър Долби в пълен блясък така, преди да свали дрехата, да махне грима и до сложи тениска и дънки, за да изпълни песента си на сцената, припомняме тук

More All fashion