Следва

Никола Пелц: "Имам проблеми с кожата си, с тялото си, с всичко"

"Всеки сам си преценя": Жерар Пике за публичния сблъсък с Шакира

Жерар Пике коментира публичната разправия с бившата си любима Шакира. Двойката се раздели миналото лято заради изневярата на Пике, който след това се събра с новата си тръпка 

Celebrities преди 1 година

В ефира на испанската радиостанция RAC1 футболистът беше попитан дали е слушал новите песни на Шакира. В една от тях тя пее за предателството му, едновременно с неласкави епитети за новата жена в живота му, 23-годишната студентка Клара Чиа Марти. Шакира преведе огорчението си в песента така: той "замени Ferrari за Renault Twingo и Rolex за Casio", сравнявайки себе си с луксозните марки, а Clara Chia - с нискобюджетните. Първоначално Пике не пожела да отговори на питането, но по-късно все пак го направи, казвайки, че преди всичко си мисли как тази ситуация ще се отрази на децата им с Шакира. Двамата имат двама сина:  Саша и Милан (вижте още: Шакира и Пике се явиха заедно в съда за попечителството над Милан и Саша).

"Трябва да защитим децата си. Всеки решава за себе си", каза той. "Не искам да казвам повече. Просто искам всичко да е наред с децата ми. Искам да са щастливи". 

След раздялата Шакира неведнъж говори за предателството на Пике. Звездата нарече раздялата им "кошмар" и заяви, че "за жените, които не подкрепят другите жени, има отделен котел в ада" (вижте още: Шакира реагира на снимката на Жерар Пике с новата изгора). На Свети Валентин тя записа видео, в което пее заедно с песента с думите „Ще убия бившия си и новата му приятелка“.

В мрежата всички активно подкрепиха Шакира след раздялата и осъдиха Пике, но наскоро много потребители започнаха леко да променят нагласите си, пишейки, че певицата е твърде фиксирана върху отмъщението и е време да загърби миналото и да погледне напред. 

Припомняме, че Шакира бе подкрепена и от колегата си Адел: тя коментира неотдавнашното представяне на Шакира в шоуто на Джими Фалън и се пошегува, че Пике е, който "има големи проблеми“. 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.