Следва

Cleopatra like: на Лейди Гага очната линия

Ужасното "студено" къдрене е обратното на ужасно в новия прочит на Кейти Холмс

Кейти Холмс показва прическа с дълги, ситно оформени къдрици, обявявайки завръщането на доброто старо "студено" къдрене в обновена версия

Hair преди 1 година

Завръщането на осемдесетарската прическа

Ако външният вид на известните личности е отправна точка, за да разберем какви ще са тенденциите в близкото бъдеще, перманентното къдрене може да се окаже една от най-неочакваните за 2023 г. Следвайки стъпките на Емили Ратайковски, която миналата седмица се яви на събитие с непокорни диско къдрици, Кейти Холмс показва нова и неочаквана визия.
Къдриците на Кейти напомнят много на тренда от 80-те, но в нова версия

С път встрани и обем в корените, Кейти Холмс демонстрира уверено новите си къдрици. Естествени, но все пак добре оформени, те рамкират лицето и контрастират с непретенциозния тоалет – вълнен овърсайз блейзер върху бяла блуза. Откривате ли и вие като нас огромния моден потенциал на къдравата коса. Актрисата изглежда впечатляващо, особено като имаме предвид, че тя много рядко се отклонява от характерната си прическа – средна дължина с почти никакъв екстра стайлинг. Ако искате и вие да постигнете такива къдрици, използвайте тънка маша с 14 мм керамичен цилиндър и се превърнете в дивата на пролетния ден!

Въпреки негативната асоциация с къдравите бухнали коси от 80-те, перманентното къдрене все още съществува дори да не е толкова популярно днес. Развитието на технологията за топлинни интрументи, които позволяват да се създадат лесно къдрици ни дават шанса да оформим къдрици винаги, когато пожелаем, в домашни условия. Въпреки това, ако искате те да са по-дълготрайни, перманентното къдрене все още е опция, а процедури и препаратите, които използват в салоните са обновени и доста по-щадящи в сравнение с миналото. Има я и възможността да изберете размера на къдриците, които желаете. А дали перманетното къдрене ще стане тази пролет отново толкова популярно, колкото преди? Любопитно ни е да разберем, а дотогава припомняме какво струваше да се накъдриш задълго в миналото: Beauty ужас: нечовешките процедури на миналия век.  

More Hair