Следва

Четири пъти Браво! за Кийра Найтли в Ню Йорк

По повод Международния ден на съня - 7-те най-чести еротични сънища и какво значат

От желанието за професионално развитие до преодоляването на сериозно емоционално разочарование - ровим в дебрите му по повод Международния ден на съня, 17-ти март 

 

Health преди 1 година

Какво се крие зад ярките ни сънища? А зад по-пикантните? Ето значението на 7-те най-често срещани еротични сънища според Анна-Карин Бьоркланд , експерт по сънища и писател.

1. Правите секс с приятел

Ако сънувате подобно нещо често, не означава обезателно, че мечтаете за този човек. В действителност този сън произтича от „емоционална свръхдоза“, която се превръща в сексуално желание през нощта. Рядко предполага желанието приятелят да се превърне в нещо повече.

2. Секс с бивш

Не говорим нито за угризения, нито за съжаление. Не става дума и за евентуалната възможност все още сте привлечени от този човек. Това са само спомени, които излизат наяве. В много редки случаи подобен сън може да означава, че отново се интересувате от него/нея.

3. Еднополова връзка

Според Юнг всички ние имаме както мъжки, така и женски аспекти. Щастливи сме, когато тези две страни са балансирани. Това може да изразява необходимостта ви от контакт и интеграция с тези фундаментални архетипове на психиката, където анимата извиква несъзнателния женски аспект в мъжа, а анимусът - несъзнателния мъжки аспект в жената.

4. Правите секс с шефа

Рядко означава, че изпитвате сексуално привличане към него/нея. Изглежда, че този тип мокри сънища се харесва на подсъзнанието и предполагат, че по-скоро искате да се развивате професионално. Желаете по символичен начин да се доближите до шефа си.

5. Секс с колега

Еротичните сънища са най-вече знак за внимание към вътрешните качества. Така, когато сънувате, че правите секс с колега, става дума за вашите професионални качества, както и тези на въпросния колега. Този тип сънища могат да имат и предсказателна стойност.

6. Имате много силен оргазъм

Сексуалното желание е творческата сила на Вселената и преживяването на интензивен оргазъм е наградата за култивирането на тази сила. Интензивен оргазъм в сънищата често се случва, когато се чувствате добре, спокойни и балансирани.

7. Не можете да достигнете оргазъм

Невъзможността за постигане на удоволствие може да символизира чувство на неудовлетвореност в живота ви. Противоречивите емоции и желанието да постигнете нещо могат да ви накарат да сънувате сексуален провал. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.