Следва

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Четири пъти Браво! за Кийра Найтли в Ню Йорк

Скрита от радарите за известно време, актрисата даде живот на истинско модно шоу в последните часове, което, освен че ни вдъхнови за нови модни подвизи, ни накара да препрочетем великолепното й интервю от 8 март  

Celebrities преди 1 година

Кийра се завърна в пълния си блясък, за да представи най-новия филм с нейно участие - "Бостънският удушвач". Няколкото й появи в Голямата ябълка се превърнаха в истински стилистичен триумф, като се има предвид, че актрисата, участвайки в многобройни интервюта, смени визията си четири пъти за два дни. И така, за нула време ни предостави приятното усещане да вкусим от отличния й стил, колкото неин, толкова и вечен, бидейки изключително класически и много шик.

За филмовата премиера Кийра избра визия от колекцията Пролет/Лято 2023 на Andreas Kronthaler за Vivienne Westwood: черна миди рокля от тафта, обсипана с пайети тон в тон и включваща горна част с бюстие и бухнали ръкави. Тя допълни визията със сандали на Chanel и бижута на Sophie Bille Brahe.

За интервюто си в ABC актрисата предпочете ансамбъл от права миди пола и блейзър на Gucci, колекция Пролет/Лято 2023 със златни гарнитури и копчета, допълнен с микроколан и съчетан със светлосиня мъжка риза и чифт високи обувки.

Но най-вълшебните визии са тези на Valentino. Първата е изключително спокойна, но носи шикозна привлекателност - дрехите са от междинната колекция Pre-Fall 2023, и са комбинация от минималистичен пуловер и права дълга пола, изцяло покрита с пера, комбинирана с чифт обувки с бижутерийни детайли от Roger Vivier. Втората, о, миг поспри, е неповторим тренчкот в класическо бежово, украсен с боа от пера и безкрайно симпатично комбиниран с чифт гладиаторски Mary Janes.

Иначе, филмът The Boston Strangler е вдъхновен от истинската история на серийния убиец, който тероризира Бостън през 60-те години на миналия век, убивайки 15 жени. Кийра Найтли играе Лорета Маклафлин, журналистката, която активно разследва случая. Очакваме с нетърпение. 

More Celebrities