Advertisement
 
Кастингът отличен: първи кадър на Уилям и Кейт в The Crown 6

Кастингът отличен: първи кадър на Уилям и Кейт в The Crown 6

Какво знаем дотук за The Crown 6

Накратко:

Последният сезон на The Crown ще пренесе сериала от края на 90-те до началото на 2000-те, обхващайки трагичната смърт на принцеса Даяна през 1997 г.

Кой ще играе принцеса Даяна в сезон 6 на The Crown?

Елизабет Дебики ще повтори ролята си на Даяна, принцесата на Уелс, и в шести сезон, след като пое поста от Ема Корин в Сезон 5. Същото ще направи и Доминик Уест, който наследи Джош О’Конър като принц Чарлз в последната част (вижте още: Тъжна и мистериозна: Военен фотограф сподели непоказвана досега снимка на принцеса Даяна).

Кой ще играе принцовете Уилям и Хари и Кейт Мидълтън в The Crown сезон 6?

На 2 септември миналата година Deadline разпространи новината, че след изчерпателен процес на кастинг The Crown е избрал актьори за ролите на принц Уилям и Кейт Мидълтън за шести сезон. Двама актьори ще играят Уилям, докато съзрява от тийнейджър до млад студент: Руфъс Кампа ще го въплъти на 15 годинишна възраст, докато се бори да се справи със смъртта на майка си Даяна; Ед Маквей ще бъде младият мъж Уилям, който ухажва бъдещата херцогиня на Кеймбридж, след като я среща в Сейнт Андрюс през 2001 г. Междувременно дебютантката Мег Белами ще играе Мидълтън. Сериалът ще отбележи екранните дебюти и на тримата актьори (вижте още: Като две капки вода: Принцеса Даяна и снаха й).

На 17 март се появиха първите снимки от снимачната площадка, показващи Маквей и Белами в действие.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.