Следва

Достъпна и секси: "Роклята на отмъщението“ от Mango е новата TikTok мания

Най-хубавото гардже? Облеченото в Louis Vuitton, ако съдим по премиерата на бебешката им серия

Дизайнерската модна къща неочаквано пусна лукс за новородени, очевидно нишата жадува за подобни стъпки  

All fashion преди 1 година

Лукс за бебета? Винаги! Защото нещата в сегмента не се свеждат само до изтънчените материи, ръчната работа и изумително качествените материали. Луксът обхваща всички сфери на живота – от интериорния дизайн, през грижата за косата и кожата, та чак до бебешкия живот.

Модата за невръстни дами и господа набира ударно скорост, заливайки ни с пищно разнообразие от модели и цветове, и с един много съществен акцент - "мама и аз“. Бебенцето, облечено в любимата марка на мама и татко е не просто инфлуенсърска тенденция, а цялостна философия в обличането. Френският гигант Луи Вютон се възползва от тренда и песна на пазара чисто нова авторска бебешка колекция - дебют на LV в облеклото за най-малките. Не можем да не приветстваме новото начинание на компанията, още повече, че показаното дотук буди истинска възхита (вижте още: LOUIS VUITTON, Spring 2023 READY-TO-WEAR). 

Кашмирени гащеризони, памучни костюми, обувки с монограм и божествени плетени одеалца, специално предназначени за бебета до една годинка – всичко това въплъщава красивата и напълно завършена първа колекция LV baby. Истинска радост за майките, защото кой друг би могъл по-добре да оцени изящната изработка на дрешките и да се наслади на очарованието от подреждането им в детското гардеробче?

За да отпразнуват новата колекция, Луи Вютон и дизайнерката Сабин Гети организираха пищен обяд в шикозния и пълен с цветя апартамент, намиращ се над магазина на бранда на New Bond Street. На събитието бе поканена подбрана група от вдъхновяващи и креативни настоящи и бъдещи мами в Лондон.

Принцесата на Йорк Беатрис, актрисата Клара Паджет, предприемачът Шармадийн Рийд, бизнесдамата Вероника Чоу, директорът на Кралския балет Лорън Кътбъртсън и дизайнерката Табита Симънс с възторг коментираха миниатюрните шапки, ръкавици и гащеризони в деликатни нюанси на жълто, розово, синьо и бяло. „Иска ми се да ги направят в размер за възрастни“, сподели Сабин Гети. Според нея е чудесно, че сега родители и деца мога да носят дрехи от една и съща марка, доверявайки се напълно на качеството и естетиката. Наслаждаваме се на Louis Vuitton Baby Collection, първа в историята и изобилстваща от абсолютно съвършени терлички, балетни пантофки, бебешки спални торби, одеалца, жилетчици, сувенири и още тук.  

Джеймс Д'Кели и Лорън Кътбъртсън


Шармадийн Рийд, Принцеса Беатрис от Йорк и Сабин Гети

More All fashion