Следва

Ангелските числа са знак от съдбата - кои са и какво ни казват

Прекрасна Шарън Стоун в маслиненозелено на важна галавечер

Шарън Стоун, 65, е силно ангажирана с каузата за повишаване осведомеността за рака на гърдата от години. Звездата помага всячески за набирането на средства за изследвания, подпомагащи борбата с ужасяващия бич на съвремието 

 

Celebrities преди 1 година

Актрисата присъства на Гала на Женския фонд за изследване на рака в Бевърли Хилс на 16-ти март сияеща, уверена и красива в изящната маслиненозелена рокля от Юсеф Акбар. Дрехата е странна, богата на детайли и в много "труден" нюанс, но приляга на Шарън перфектно. Прибраната на кок прическа, малкото, но точни бижута и симпатичният златист клъч правят от ансамбъла истинска наслада за очите. Мисис Стоун разказа на форума за личния си опит с преживян тумор на гърдата и получи Наградата за кураж от Фондацията за борба с рака на гърдата (вижте още: Ново дете, сбогом завинаги на ботокса и сексапилът на всяка възраст - Шарън Стоун за Vogue Arabia).  

„Те бяха сигурни, че не става дума за доброкачествен тумор, че е злокачествен, че става дума за рак. Не се оказа така. Но докато бях в болницата казах на лекарите: „Ако ме отворите и ако е рак, моля, премахнете и двете ми гърди, защото не съм човек, който се определя от гърдите си“, каза тя, добавяйки, че части от гърдите й са били премахнати, но това дори не се забеляза.

Със сълзи на очи Шарън разказа за близките хора, които е загубила заради тази болест.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.