Следва

Какво е deinfluencing и защо "създателите на съдържание" ще трябва да преосмислят играта

Ангелските числа са знак от съдбата - кои са и какво ни казват

Често ви се случва да погледнете телефона си и да установите с подсъзнателно вълнение, че часовникът показва точно 11:11, нали? Да, това може да е знак от съдбата

Astro преди 1 година

Без значение дали си даваме сметка, числата имат огромно влияние върху живота ни. Промъквайки се често по незабележим начин в ежедневието ни, тези уж незначителни знаци притежават силата да променят хода на събитията, тъй като всяко число е заредено със специфична енергия. Никак не е учудващо, че някои бъдещи мами специално изчисляват кога да заченат и кога да родят - числата могат да променят картата на съдбата ни.

Неведнъж сме се усещали, че наблюдаваме номерата на колите и нескрито се усмихваме, когато видим две повтарящи се цифри. Късмет, ще ни върви! Но има една специална категория числа, наречени „ангелски“. Става върпрос за повторението на една цифра - 11, 22, 111, 222 и т.н., както и производните 11:11, 5:55... Намираме ги на всевъзможни места: телефонни номера, автобусни спирки, касов бон, регистрационни номера... В нумерологията тези числа се разглеждат като знаци от Вселената, идващи, за да ни нашепнат нещо, случайно измъкнало се от космическия разум.

Но какво означават ангелските числа?

Последователите на гръцкия философ Питагор са най-ранните известни нумеролози, които приписват мистични свойства на числата. Според тях всички четни числа са женски, а нечетните – мъжки. Съвременната концепция за ангелските числа обаче идва от Дорийн Върчу, авторка на духовни книги като „Ангелски числа“, „Ангели 101“ и „Съобщения от вашите ангели“. Според нея числото 111 означава ново начало и ни насърчава да стартираме нови начинания със самочувствие, като те винаги се развиват лесно и благополучно. Числото 1, в тройна последователност или произволен модел, е като зелена светлина от Вселената. Ето защо първата дата в календара не бива да се изпуска за старт на нов бизнес, хоби или дори връзка.

Числото 2, по думите на авторката, представлява баланс и хармония. Ако го видите в последователност 22 или още по-добре 222, значи сте точно там, където трябва да бъдете. Насладете се на момента. Огледайте се отвътре – уверете се, че се движите с намерение и центрирате доверието както в себе си, така и във вашите взаимоотношения.

В нумерологията 3 представлява креативност, така че тази последователност може да е знак да се отдадете на себеизразяване, да прегърнете енергията на сътрудничеството и да мислите извън шаблона. Имате свои собствени уникални таланти и способности? Помислете къде могат да ви бъдат полезни. Съдбата ви дава знак, следвайте го.

444 се занимава със стабилността и вътрешната мъдрост, така че да видите поредица от четворки е силно послание да се доверите на себе си. Това е знак, че сте работили усилено в правилната посока, създавайки стабилни основи за мечтите си. Може да се потупате по рамото за упоритата си работа и да продължите напред, за да постигнете целите си.

555 показва нови хоризонти. Ако сте се чувствали блокирани, това може да означава, че скоро ви очаква повратна точка или ще ви бъде представена нова възможност. Пет ви напомня да приемете промяната с положително мислене - тази промяна може да се окаже начинът, по който постигате целите си.

666 - не, това не е числото на дявола. Да не бъдем суеверни. Числото шест в нумерологията показва емоционална подкрепа, съпричастност и доброта. Тази последователност ни насърчава да се свържем със сърцето си. Приемете го като знак да потърсите утеха в себе си, да преформулирате негативните мисли и да се отнасяте към себе си с доброта.

Числовата последователност 777 може да означава, че е време да се откажете от страховете си за бъдещето. Всичко опира до вслушване в инстинктите ви, доверие във вселената и може би докосване до вашата духовност. Числото седем носи късмет, така че късметът може би ви очаква (особено в парично отношение).

Ангелското число 888 също представлява късмет, който се изразява в изобилие и парично богатство. Осмицата в нумерологията напомня за символа на безкрайността, представляващ безкрайния поток на живота и неговото изобилие.

Като последна единична цифра, деветката символизира край. Глава от живота ви може скоро да приключи - връзка, работа или друга ситуация - или може да означава, че сте близо до постигането на определена цел. Видите ли 999, време е да започнете да гледате напред.
Със сигурност вече сте погледнали часовника поне веднъж. Да, понякога светът ни говори по необичаен и причудлив начин. Вярваме или не, знаците ни се явяват ежедневно. Може би ако се вслушваме в тях по-често, ще постигаме по-добри житейски и професионални резултати.

Какво показват числата на телефона ви? А номера на табелката отсреща? Успех!!!  

More Astro