Следва

Най-следваната мацка в Инстаграм вече е Селена Гомес

Раменете - голи! Кендал Дженър тематично за Vogue

Свикнали да свързваме голото рамо с колежката Цветанка Ризова, която предпочита дрехи от този тип, защото си харесва раменете и с право, тук отриваме надграждане от колектива на Vogue върху превъзходната фигура на Кендал Дженър 

Celebrities преди 1 година

Дълга пола, къс топ

Елегантен начин за преходно обличане: нещо леко (и удобно за наслояване!) отгоре и дълго, плътно покритие надолу. Бодито на Кендал е от Ferragamo. 

Топ приоритет

Дженър в най-простото и съвършено нещо - бял топ с идеална кройка. От Sunspel. 

Невидим лукс

Дженър в комплект от Bottega Veneta - топ без ръкави и нежно плисирана пола. 

Свежест 

Голите рамене и нежните флорални щампи са като текстът и мелодията на нежен, много романтичен шлагер. Прекрасната рокля и тренчът в ръката на модела са от Loewe. 

Самодива 

Фина дантела с привлекателни кройка и дължина - приказна интерпретация на темата "голо рамо" от Burberry. Останалото са дълги и изящни крайници, небрежно прибрана коса и много тъмни устни. 

Ежедневна сдържаност 

Изрязаният топ и полата на Fendi допринасят за сериозната, но много женствена изтънченост, леко "счупена" за доза момичешка фриволност с дупчицата на талията и обърнатия ръб на полата. 

Белота

Роклята потник е от Chloé, ботите - от J.W. Anderson.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.