Следва

Уличният стил на звездите: Кендъл Дженър като Одри Хепбърн

Всички носят: черeн клин от сутрин до мрак

Готини, универсални, секси, остава да изберем най-подходящия модел 

All fashion преди 1 година

Черните клинове са тема, която разединява общественото мнение от мнооого много дълго време и продължава да го прави. Заклеймявани или обожавани, те, черните прилепнали по краката ни тесни трикотажни панталони отново са навсякъде и, бихме казали без никакво условно наклонение, че съчетанията им, които ще предложим надолу, са ТОП.



Ако през 80-те години бе златната епоха на аеробиката, благодарение на Джейн Фонда, и клиновете се срещаха главно там, комбинирани със спортен сутиен или боди, то през 2000-те избухна истинска мания – първо под минипола, после под дълъг пуловер или риза. Но от всички цветове, черните клинове са тези, които винаги са се носели, благодарение на идеята, че негово величество Черното отива на всичко. Стават толкова популярни, че се превръщат в алтернатива на скини дънките (които тогава ВСИЧКИ носеха).

Противопоставяйки се на правилата на елегантността, клиновете влизат в речника на модата до такава степен, че се превръщат в част от основния съвременен гардероб. От домашно облекло до вечерен тоалет - популярсността им нараства заради безбройните комбинации, които могат да се измислят. Една от любимите ни е черният клин с оувърсайз блейзер и висок ток. Тази дреха, която за мнозина е заместител на всеки вид панталон, гарантира разнообразие в стайлинга: съчетава се с ботуши, с мокасини, сандали с висок ток, а Джей Ло я носи с кубинки и дизайнерска чанта.

Ако преди време клиновете се шиеха по еднакъв начин и от една и съща материя, вече съвсем не е така. Моделите стават все по-разнообразни, за да отговорят на различните нужди. Къси или с дължина до глезена, с цепки или разкроени, от трико или от техническа материя, има най-различни вариации. Някои са създадени за йога и джогинг, други се превръщат в акцент на аутфита. Кройката е от съществено значение за стайлинга, но също така и за да се чувствате добре. Степента на еластичност също варира от най-мекото трико, което е милувка за кожата, до такива, които извайват силуета чрез стягащ колан на корема.

Вариантите са безброй... Само се осмелете да изпробвате и да се предизвикате! Ефектът, обещано, ще е УАУ.



More All fashion