Следва

LOVE: Джо Олуин ще пропътува света, за да е с Тейлър Суифт

"Белият лотос" сезон 3: всичко, което знаем за продължението

По думите на Таня: „Вие имате всичко". Така е, имаме и подробностите за новия сезон на хитовото шоу на HBO

 

Movies & TV преди 1 година

The White Lotus има лоша репутация, в смисъла на съдбата на шепата ВИП летовници през предходните два сезона в измислени луксозни хотели на топ туристически дестинации. Обезателно някой умира, което, разбира се, е част от петзвездното зрителско изживяване. Защото сериалът е тотален хит, пипнат до съвършенство, награден с куп престижни отличия и неизчерпаем източник на вдъхновение от всякакав вид -  от как да се "барнем", докато сме във ваканция, през накъде да отпрашим това лято, до, хмх, тази героиня/този герой е същият като мен... Обожаваме го, супер добър е!  

На фона на изключителния успех на Първи и Втори сезон на The White Lotus (сериозно, има ли някой, който още да не го е гледал?) HBO потвърди, че трети сезон е в процес на подготовка. 

Ето всичко, което трябва да знаете за третия сезон на The White Lotus: 

Върху какво ще се съсредоточи сюжетът? 

Ако следваме логиката на предишните сезони, логично очакваме трети сезон да последва изцяло нова група гости с традиционната изненада под формата на поне една смърт.

„Първият сезон акцентира върху парите, интригата във вторият беше около секса, ето защо си мисля, че третият сезон ще бъде сатиричен и забавен поглед към смъртта и източната религия и духовност. Имам чувството, че ще се получи добър опит с още едно екранно кръгче с White Lotus", каза създателят Майк Уайт в бонус функцията Unpacking, която придружава финала на втория сезон на HBO.

В интервю за NPR Уайт изтъква, че мистерията „никой не знае докрая" за убийствата от предишните сезони е феномен, който се надява да доразвие в следващите епизоди. 

„Очевидно в продукцията има нещо, което предизвиква интерес. Хората ще решат в заключение дали следващите сезони са задоволителни или се усещат просто като помощни колела, но в този момент се вълнувам много от продължението", твърди Уайт. „Като човек, работил главно в периферията в годините дотук, не мога да не призная, супер приятно е да имаш толкова много зрители" (вижте още: Дизайнерът на костюмите в "Белият лотос" Алекс Бавейрд за характерите, марките и детайлите в новия сезон

Франческа Орси, програмен вицепрезидент на HBO и ръководител на HBO драматични сериали и филми, също споделя вълнението си от визията на "Белия лотос" за следващите сезони.

„Той достигна нови висоти през сезон 2, което е най-доброто свидетелство за суровата, несравнима визия на Майк", казва Орси. „Неговата смелост да изследва неизследваните води на човешката психика, съчетана с характерния му непочтителен хумор и жизнерадостен режисьорски стил, кара всички ни да мечтаем за повече ваканционни дни в курорта, който обожаваме. Изключително сме развълнувани от възможността да си сътрудничим заедно в трети сезон." 

Кой ще изгрее в актьорския състав? 

Едно нещо е сигурно, „Белият лотос" няма да е „Белият лотос" без Дженифър Кулидж, чиято героиня Таня е единствената, появявала се както в първи, така и във втори сезон на сериала.

„Дженифър е моя приятелка, освен това всички се влюбиха в нея в първия сезон и аз си казах: „Не мога да замина за Италия без Дженифър", разказва Уайт преди Deadline. „И може би това все още е така. Може би и вие не можете да си представите да отпътувате за Япония без Дженифър." 

Разбира се, това може да е трудно, като се има предвид преждевременната смърт на Таня във втория сезон на шоуто, но може би тя ще се появи в ретроспекция или дори като призрак - никога не казвай никога, нали?!  


7 горещи въпроса за финала на сезон 2 на „Белият лотос“, докато опасността се задава


Актрисата Кони Бритън, която изигра Никола Мосбахер в първия сезон на сериала, също споделя пред Deadline през юли 2022 г.: „Уайт искаше да участвам във втория сезон и имаше идея, която харесах за героинята ми. Нашето намерение е да я върнем в третия сезон. Част от кастинга не проработи във втория сезон, но се надяваме това да стане нататък. Бих искала да видя spin-off на всеки герой в това шоу, вероятно и вие".

Кога ще излезе третият сезон?

Имаме чувството, че третият сезон на хитовата поредица ще се появи на екран в края на 2023 г., ако датите на излизане на предишните сезони могат да бъдат отправна точка. 

Припомняме, че за пръв път се насладихме на Лотоса през юли 2021 г., а продължението му пристигна малко повече от година по-късно, през октомври 2022 г. 

Доколкото знаем, снимките на The White Lotus сезон 3 все още не са започнали, но ако следваме историята на предните сезони, можем да предвидим, че ще отнеме приблизително година от старта на снимките до датата на премиерата.  

Къде ще се развива действието този път? 

Не знаем за вас, но ако бяхме туристически борд, последното нещо, което бихме искали да почука на вратите ни, е екипът на White Lotus – заради лошата им репутация по опазване живота на гостите... 

Като се има предвид, че първият сезон се развива в Хаваите, САЩ, а вторият - в Сицилия, Италия, погледът ни е насочен към изцяло нов континент. 

Да, местоположението не е официално потвърдено, но има достатъчно индикации, че следващият хотел White Lotus вероятно ще е на територията на Азия.

Майк Уайт повдигна леко завесата през октомври 2022 г.: „Току-що пуснахме последния си епизод в мрежата, така че е трудно да мислим за следващото издание. Но ако го направим, мисля, че би било забавно да отидем на съвсем различен континент. Вече бяхме в Европа, така че може би и е ред на Азия, би било супер забавно".  

Близкият приятел на Майк Уайт също говори за потенциален трети сезон, който се развива в Азия - в интервю за Vulture, актьорът Джони Ноксвил подхваща темата за Белия лотос – и "случайно разкрива" следващото място на сериала. Когато е попитан дали е получил предложение да се присъедини към актьорския състав на хитовия сериал на HBO, Ноксвил отговаря: „Шегувате ли се? Майк Уайт ми е много близък приятел. Точно сега сме заедно в Токио. Мисля, че това е следващият... опс, нищо не искам да кажа". 

Чакаме с нетърпение.  

More Movies & TV