Следва

Дзукеро и неговият World Wide Tour 2023 със спирка и в София

LOVE: Джо Олуин ще пропътува света, за да е с Тейлър Суифт

Певицата тръгва на турне, гаджето не е готов за дори и временна раздяла

Music преди 1 година

Твърде малко чуваме напоследък за връзката на американската певица Тейлър Суифт и актьорът Джо Олуин, който през февруари навърши 32. Това, което все пак знаем, е, че Суифт тръгва на турне в Щатите, а през есента смята да посети и Великобритания, за да зарадва почитателите на Острова. Гаджето ѝ няма намерение да се разделя с нея за дълго и „ще пътува с нея, когато може“. Актьорът изцяло я подкрепя и в кариерата, и в живота. Хубавият и загрижен мъж е мъж - мечта.

Междувременно певицата, която през декември също навърши 32, е силно развълнувана за предстоящата среща с фенове и репетира от месеци, за да е напълно готова за един впечатляващ тур. Всички знаем колко аткрактивни са нейните участие и колко звездата обича да е близо до почитателите си. Но в този момент тя със сигурност не е готова за дълга раздяла с партньора си.

По всичко личи, че певицата все още се намира в „лавандуловата мъгла“, както се нарича и една от песните ѝ за албума “Midnight”. „Попаднах на фразата „лавандулова мъгла“, когато гледах Mad Men. Реших, че звучи страхотно“, сподели по-рано Тейлър. „И се оказва, че това е често срещана фраза, използвана през 50-те години, която описва усещането да си влюбен. Ако сте в „лавандулова мъгла“, това означава, че сте буквално потопен в любовна емоция.“

„Предполагам че, теоретично, когато сте в „лавандулова мъгла“, ще направите всичко възможно, да останете в нея по-дълго“, продължи тя. „Не позволявайте на хората да ви свалят от този облак. Мисля, че много хора трябва да устоят на това сега, не само като „обществени личности“, защото живеем в ерата на социалните мрежи и ако светът разбере, че си влюбен в някого, опитва, волно или неволно, да му навреди. Подобно на моята връзка (бел. ред. припомняме, че Тейлър и Джо са заедно от вече шест години), ние трябваше да избягваме всякакви странни слухове и таблоидни клюки и просто да ги игнорираме. Така че, тази песен е за акта на пренебрегване на всичко това в защита на истинската любов.” 

Не се съмняваме, че любовта между двамата е точно такава. Самият факт, че Джо е готов да я последва на това дълго и уморително турне, говори достатъчно.

More Music