Следва

Que Bonito: кафето на Силвио Лейте е в DABOV Specialty Coffee

„Аз съм Божие чудо“: Надя Ферейра пред People

Надя Ферейра засне нежна фотосесия за испанското издание на People

 

Celebrities преди 1 година

23-годишната красавица, която очаква първото си дете от Марк Антони, прегръща бременното си коремче на приятна поредица снимки, направени на плажа. Красивата дама, която представляваше Парагвай на Мис Вселена 2021, разказа пред колегите от изданието за бременността, бъдещата роля на майка, подкрепата на Марк и предизвикателства, пред които е била изправена като дете.  

„Изживявам най-хубавото време в живота си. Когато бебето ни се роди, това със сигурност ще е най-прекрасното нещо, случвало се с мен. Чувстваме се благословени и единственото, което си пожелаваме, е бебето ни да се роди здраво."

„Подкрепата на Марк е много важна за мен. Той винаги е наоколо, много ме зглези. По цял ден сме заедно и се разбираме прекрасно. Знам, че Марк ще бъде страхотен баща. Това ми е ясно“, каза тя (четете още: Бившият съпруг на Дженифър Лопес Марк Антъни се жени за Мис Парагвай).

Надя споделя, че е родена с диагнозата "тортоколис" или крива шия при децата, поради което е оперирана на 8-месечна възраст. „Винаги казвам, че съм Божие чудо, защото съм родена с вроден тортиколис и на 8 месеца съм преживяла тежка операция. Била съм на ръба между живота и смъртта“. 

Десетилетие по-късно Надя е диагностицирана с рядък синдром, който засяга функционирането на мозъка. Заради него тя частично губи зрение и слух и остава с неподвижна лява половина на лицето. Състоянието обикновено се подобрява от само себе си в рамките на 1-3 години. Симптомите на Надя продължават 18 месеца.

Надя и Марк знаят пола на бебето, но нямат намерение да го разкриват публично. За решението им Надя каза: „Знам, че много хора са любопитни, но това е нещо, което ще запазим за себе си. Всеки ден се молим на Бог да се роди в отлично здраве, независимо дали е момче или момиче. Всъщност няма значение, каквото Бог ни изпрати, ще се радваме“.

Припомняме, че двамата сключиха брак в края на януари тази година, а на следващия месец обявиха, че очакват дете.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 2 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.