„Аз съм Божие чудо“: Надя Ферейра пред People

„Аз съм Божие чудо“: Надя Ферейра пред People

Надя Ферейра засне нежна фотосесия за испанското издание на People

 

23-годишната красавица, която очаква първото си дете от Марк Антони, прегръща бременното си коремче на приятна поредица снимки, направени на плажа. Красивата дама, която представляваше Парагвай на Мис Вселена 2021, разказа пред колегите от изданието за бременността, бъдещата роля на майка, подкрепата на Марк и предизвикателства, пред които е била изправена като дете.  

„Изживявам най-хубавото време в живота си. Когато бебето ни се роди, това със сигурност ще е най-прекрасното нещо, случвало се с мен. Чувстваме се благословени и единственото, което си пожелаваме, е бебето ни да се роди здраво."

„Подкрепата на Марк е много важна за мен. Той винаги е наоколо, много ме зглези. По цял ден сме заедно и се разбираме прекрасно. Знам, че Марк ще бъде страхотен баща. Това ми е ясно“, каза тя (четете още: Бившият съпруг на Дженифър Лопес Марк Антъни се жени за Мис Парагвай).

Надя споделя, че е родена с диагнозата "тортоколис" или крива шия при децата, поради което е оперирана на 8-месечна възраст. „Винаги казвам, че съм Божие чудо, защото съм родена с вроден тортиколис и на 8 месеца съм преживяла тежка операция. Била съм на ръба между живота и смъртта“. 

Десетилетие по-късно Надя е диагностицирана с рядък синдром, който засяга функционирането на мозъка. Заради него тя частично губи зрение и слух и остава с неподвижна лява половина на лицето. Състоянието обикновено се подобрява от само себе си в рамките на 1-3 години. Симптомите на Надя продължават 18 месеца.

Надя и Марк знаят пола на бебето, но нямат намерение да го разкриват публично. За решението им Надя каза: „Знам, че много хора са любопитни, но това е нещо, което ще запазим за себе си. Всеки ден се молим на Бог да се роди в отлично здраве, независимо дали е момче или момиче. Всъщност няма значение, каквото Бог ни изпрати, ще се радваме“.

Припомняме, че двамата сключиха брак в края на януари тази година, а на следващия месец обявиха, че очакват дете.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.