Следва

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Първите кадри на Лейди Гага от продължението на "Жокера"

Премиерата на филма ще е през октомври 2024 г.

Celebrities преди 1 година

Deadline публикува първите снимки на Лейди Гага като Харли Куин. Актрисата беше забелязана в Ню Йорк в центъра на Манхатън на снимачната площадка на продължението на "Жокера", което ще излезе с подзаглавието "Лудост за двама" (Folie à Deux).

Тоалетът на Лейди Гага се отнася до каноничното облекло на нейната героиня: червено сако, корсет и чорапи с черни и бели ромбове. Актрисата е заобиколена от статисти с плакати "Освободете Жокера".

Премиерата на продължението на "Жокера" е насрочена за октомври 2024 г. Хоакин Финикс се завръща като водещата звезда, Зази Бийц - като Софи Дюмонд, Тод Филипс отново е на режисьорския стол. 

Подробностите за сюжета засега се пазят в тайна. Известно е само, че името е препратка към френски медицински термин, който описва психично разстройство, засегнало двама или повече души (вижте още: Баш правилният кастинг: Лейди Гага е Харли Куин, 25 кадъра в подкрепа на вълнението).

По-рано таблоидът TMZ публикува снимки и видеоклипове от продължението на "Жокера". Производството, припомняме, започна през декември 2022 г. Видеото показва как Хоакин Финикс бяга от двама мъже, единият от които е облечен в костюма на Жокера от първия филм. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.