Най-доброто видео на H&M в историята: за колекцията с Mugler, тук до дни

Най-доброто видео на H&M в историята: за колекцията с Mugler, тук до дни

Точно след месец и половина

От H&M потвърдиха, че дизайнерско сътрудничество с Mugler ще е на пазара на 11 май 2023.

В продължение на две десетилетия H&M се опитва да демократизира луксозната мода, като предлага на масовата публика шанса да притежава дрехи и аксесоари от историята на различни световни дизайнери на достъпни цени. Предстоящото забележителното партньорство между търговецът на дребно H&M и френската модна къща Mugler е колекция, проектирана от творческия директор Кейси Кадуоладер (Casey Cadwallader), която включва дамско и мъжко облекло плюс аксесоари.

Кейси Кадуоладер коментира: „Чест е да си сътрудничим с H&M. Колекцията е празник на всичко, което определя Mugler като модна къща. Всяко парче е автентичен Mugler, от бодитата, превърнали се в емблема на нашите колекции, до изящните шивашки техники и обработения деним. Това са нашите икони."

Mugler винаги е бил пионер в нарушаването на правилата. Обичайно свързваме творенията на лейбъла с пълна свобода на изразяване, много блясък и дързък стил, а колекцията интепретира точно това. 

Избрани визии бяха разкрити в кампанията, и, както се очакваше, видяното си е Mugler отвсякъде. Всяка дреха е ода за извивките на тялото, сексапила, увереността и смелостта в обличането. Наред със съвременните дизайни в колекцията има серия архивни римейкове в ограничено издание. Архивните визии са свидетелство за водещата роля на Манфред Тиери Мюглер в модата на 80-те и 90-те години.

Mugler и H&M пуснаха музикален видеоклип за кампанията, за да отпразнуват сътрудничеството, с участието на колектив от изгряващи звезди - Amaarae, Shygirl, Eartheater и Arca. Артистите записват собствена версия на денс хита на Stardust от 1998 г. „Music Sounds Better With You“.

От H&M потвърдиха, че дискусиите за сътрудничество са започнали преди смъртта на Тиери Мюглер през януари 2022 г. Ан-Софи Йохансон, творчески съветник в H&M, каза: „Горди сме да отпразнуваме наследството на Манфред Тиери Мюглер с тази колекция. За всички нас беше чест да опознаем Манфред и е много специално, че той участва в първоначалната работа заедно с Кейси и модна къща Mugler. Кейси свърши невероятна работа, отдавайки почит на историята и на архива, като същевременно създаде напълно съвременна колекция. Под негово ръководство Mugler се превърна в една от най-иновативните и вълнуващи къщи в днешния моден пейзаж.“

Промо видеото на колаборацията на H&M и Mugler се оказа истински парад и на бюти тенденциите за Пролет 2023. 

Гримьорът Луси Бридж оговаря за грима на моделите (същата дама направи и грима на шоуто на Talia Byre в Лондон, което бе запомнено с устни с омбре ефект). Луси отново набляга на устните, въпреки всеобщата мания по очната линия в момента. 

Устни

Две тенденции, които определено си заслужава да бъдат отбелязани от промоционалното сътрудничество на френската модна къща с шведския търговец: блясък и омбре ефект. Блестящите червени устни управляваха изминалите седмици на модата и продължават да печелят сърцата на инфлуенсъри и гримьори. В това модно сътрудничеството Луси Бридж отново застъпва тенденцията, която е безспорно антрактивна. Тази пролет определено не можете без червено червило, обезателно допълнено с прозрачен плътен гланц.  

В другите бюти визии на Луси Бридж отново е налице омбре ефект върху устните, само че е използвано черно червило (главно за контур). Резултатът е драматичен, но приятен преход между твърде смелото и елегантното, което доминира и самата колекция. 

Вежди

Веждите също са акцент в грима на моделите в промоционалното видео. Предпочитание е дадено на много модерните напоследък тънки вежди, както и на обезцветяването. В частта на веждите определено не е препоръчително да предприемате радикални мерки. Ако решите да изтъните веждите все пак, направето го извънредно внимателно. 

Маникюр

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.