Великолепната седморка: брандовете на супермоделите

Великолепната седморка: брандовете на супермоделите

Не са за изпускане!

Доста често светът на моделите ни се струва като друга вселена, до която нямаме достъп. Облечени в Haute Couture, те се носят по подиума на ултрависоките си токчета и в километри тюл. Те създават тенденциите, а модата ги избира като перфектният образ, който да я представя. Следователно не е учудващо, че някои от тях правят стъпка извън снимачния сет.

Модните брандове на моделите се втурват към светлините на прожекторите и набират все по-голяма популярност. Те са много разнообразни: мекия и нежен свят от кашмир на Джиджи Хадид, градския, минималистичен стил на Елза Хоск и плажното облекло на Емили Ратайковски. И не само... Ето кои са модните брандове на моделите, които си струва да познавате >>> 

“Guest in Residence” от Джиджи Хадид

Джиджи Хадид стартира „Guest in Residence“ през септември 2022 г. и днес можем да кажем, че брандът има много силна идентичност. Със създаването му моделът заявява ясно целта си: само кашмир,само дрехи, които могат да издържат вечно. Философията зад GIR (акроним на марката) е да се създават минималистични облекла, които да могат да се предават от поколение на поколение и да не излизат от мода. Портфолиото включва пуловери, суичъри, потници, панталони, анцузи и други. Слогънът е „трикотаж, предназначен за години, не за сезони“.

„Tropic of C” от Кандис Суейнпоъл

Един от най-обичаните ангели на „Victoria’s Secrets”, избран през 2013 г. да представи fantasy bra – най-скъпото бельо в колекцията. Кандис беше и все още е една от най-популярните икони на модната и поп култура. Нейният бранд „Tropic of C”, който вече е доста популярен, има всичко нужно, за да се хареса дори и на най-взискателните. Банските на ангела се основават на нейния стил: същественото винаги е елегантно. И така, бикини и цели бански идват в меки цветове, едноцветни нюанси и чисти линии. Модата на щампите се сменя всеки сезон, но черният или всеки друг моно цвят е вечен.

"Inamorata” от Емили Ратайковски

През 2019 г. един от най-следваните и коментирани модели Емили Ратайковски изненада последователите си с обявяването на своята марка „Inamorata“. Първите модели се разпродадоха за часове и оттогава насам, брандът на Емили се разраства и от супер секси бикини, започва да прави и дрехи, бельо и аксесоари. За феновете на модела става задължително да притежават бански Inamorata, всеки път, когато лятното слънце зададе тона на новия сезон. Не забравяме пареото и късата тениска, които изглеждат много арт с оцветената си мрежеста материя.

„Helsa Studio” от Елза Хоск

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.