Следва

Lidl и Kaufland въвеждат първите в ритейла автомати за разделно събиране на пластмасови бутилки и кенове

Запознайте се с: Виктория Савойска, модел и инфлуенсър, начело на италианската династия

Само на 19 години, тя е първата жена, на която е дадена властта да ръководи кралското семейство

Celebrities преди 5 месеца

Принцеса Виктория Кристина Аделаиде Киара Мария е родена на 28 декември 2003 г. в Женева. Член е на Савойската фамилия, първородно дете на Емануеле Филиберто, принц на Венеция и Пиемонт и френската актриса Клотилд Куро. Дотук нищо интересно. Само че на младата красавица не ѝ стига да бъде просто принцеса, затова става модел и инфлуенсър, и то доста успешен. Акаунтът ѝ в инстаграм се радва на 77 хиляди последователи, а съдържанието, което споделя, определено си заслужава вниманието.

Виктория живее в Париж, където завършва колеж по изкуствата. Позира за едни от водещите брандове, макар напоследък да е доста заета със семейните ангажименти на кралската фамилия (присъства на погребението на папа Бенедикт XVI във Ватикана заедно със семейството си през януари, освен останалото). Често пътува до Щатите за пищни партита и модни ангажименти и като цяло е примамлив образ на богата млада жена с произход, положение и пари.

Принцесата бе въведена (макар и символично) като глава на Савойската династия по време на помена по повод 40-годишнината от смъртта на нейния прадядо и вуйчо на нашия цар Симеон II, последният крал на Италия Умберто II. Встъпването на Виктория в тази “длъжност” стана възможно благодарение на решението на нейния дядо, Виторио Емануеле, да отмени закона, който позволяваше само на наследниците от мъжки пол да оглавяват фамилията. Макар да не стои на трон и реално да не може да управлява, тя все пак ще представлява Савоите занапред.

Освен всичко друго, Виктория също е била модел на Victoria's Secret и е неизчерпаем източник на вдъхновение за всеки, който е истински пристрастен към красотата. Спокойно бихме дали на принцесата прозвището принцеса-инфлуенсър и нямаме търпение да видим как ще съчетае двете неща едновременно. Междувременно нека се насладим на красивите ѝ снимки, напомнящи старите италиански знаменитости с невероятния ретро чар и неподправена женственост.

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...