Следва

Няма "дадености, с които да се съобразяваме", има морал и правила: скандалът с 93 000 лева от нашите данъци за драг шоуто в София

Стил урок на седмицата: тихият лукс на Софи Търнър

Официално сме в деветия ден от пролетта – Равноденствието беше на 20 март – и гардеробите ни заслужават освежаване. Например с нов чифт бели дънки, защото много харесахме тези на Софи Търнър 

Celebrities преди 1 година

За скорошно излизане в Ню Йорк актрисата облече дънки с прав крачол в чисто бяло и ги съчета с размит пуловер от вълна от алпака от Totême – парче, което тя носи многократно тази година, мокасини с квадратни върхове и слънчеви очила Ray-Ban Wayfarer. Търнър завърши тоалета с най-подходящия аксесоар: минималистичната чанта Half-Moon на The Row в ярко бяло. 

Отнасяме комбинацията в графата „тих лукс“ – обобщеният термин за модерната естетика, която завладя последните модни писти и по същество е синоним на абсолютното качество и вечна класика, лайтмотив на най-уважаваните дизайнерски къщи. Тази тенденция бе олицетворена на пистите на ревюта Пролет/Лято 2023 - припомняме Кейт Мос в карирана риза trompe l’oeil, дънки от кожа и топ Bottega Veneta. По самото си определение тихият лукс е противоположност на всичко крещящо и очевидно дизайнерско – и Софи Търнър със сигурност интерпретира прекрасно това настроение (само чантичката струва 3 000 лева, но пък е наистина вечна).

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 6 часа

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 2 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.