Следва

Кожа на всичко

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Френското издание на Elle привлече много внимание преди година с кориците си с необработени изображения на ...
 

All fashion преди 14 години

1. Голата Тара Лин във френското издание на Elle

Френското издание на Elle привлече много внимание преди година с кориците си с необработени изображения на знаменитости без грим.

Априлският им брой като че ли ще постигне същото. Той включва пълния модел Тара Лин, която на корицата е с дрехи, но в сесията в списанието е без.

Което ни наведе на мисълта защо толкова много списания снимат пълни модели голи. Все пак това са модни списания и трябва да показват на жените как да се обличат. Когато в сесията участва много слаб модел, не я разсъбличат, за да гледаме ръбестото й тяло, защо в този случай е различно?

2. Вериги по ноктите от Gareth Pugh



За колекцията есен-зима на Gareth Pugh специалист Мариан Нюман създаде маникюр, от който висят малко вериги, миниатюрна версия на тези по дрехите. Не ни хареса! Създава много грубо усещане, което не е нетипично за дизайнера, но все пак както повечето му неща, крайно непрактично в ежедневието, та дори за парти. Би се оплитало в дамската чанта, по циповете на дрехите, в ръкави и т.н. Готино, но не и на нашите нокти.

3. Само Наоми Кембъл във Vogue Русия



Априлският брой на руския Vogue е посветен на един от най-добрите съвременни модели - Наоми Кембъл. И не само посветен – тя е във всяка сесия, в интервютата, историите, дори е гост-редактор.

Снимат я Стивън Майзъл, Том Монро и Мат Ъруин, разговаря с Кристиан Луботен, Шанел Иман, Клаудия Шифър и Марио Тестино.

Просто няма как да не ти дойде повече. Сладката Наоми така ще ти приседне, че и водата на Северния ледовит океан няма да помогне.

4. Каталогът на Desigual за пролет-лято 2010



Дрехите, които видяхме в каталога на Desigual за сезон пролет-лято 2010, са си характерни за марката, но не те ни притесняват.

Виждаме симпатични модели в странни пози, със странни изражения, върху някакъв покрит басейн – заедно всичко това е още по-странно и то не в добрия смисъл на думата.

5. Хайди Клум в априлския брой на Marie Claire



За априлския брой на Marie Claire немският модел Хайди Клум е снимана от Марк Абрахамс.

Не знаем какво се случва със съпругата на Сийл, но позата на лицето й е толкова принудена, че изглежда просто ужасно.
 

More All fashion