Следва

От първата среща до пръстена: колко трябва да чакаме, за да се омъжим за принц

Кендал Дженър за Vogue Италия - кадрите и интервюто

Кендъл Дженър краси априлската корица на Vogue Италия. Щастлива, благодарна, наясно със себе си 

Celebrities преди 1 година

„Началото на годината беше трудно в емоционален план“, споделя Кендал Дженър, 27 (навършени през ноември). Честна, точна и осъзната, тя признава, че най-важната й задача днес е да разбира, опознава и усъвършенства себе си.

Кендал, оказва се, и минала през сложен и доста уморителен период в последните две години, който обаче не е просто забравен, а асимилиран и осъзнат. „Да излезеш от подобна фаза и все пак да чувстваш оптимизъм, е успокояващо. Всичко е временно, чувствам се изключително благодарна и щастлива, и готова за това, което предстои.“ А именно - едно бъдеще, изпълнено с труд, с натоварени дни и манифестиране (осъзнат стремеж към мечтани достижения, базиран на закона на привличането). Манифестацията е силно дискутирана в социалните мрежи практика, която за Кендъл се оказва част от новото й Аз. Да, тя си остава топ модела с милиони последователи, супер известното риалити семейство, бранда текила, който основава преди няколко години, но към всичко това добавя и нова глава, доста по-лична.



Глава, започваща със сериите Open Minded, произведени специално за Vogue Америка, достъпни и в Youtube. Четири епизода, в които Кеднал се доверява на експерти, изправяйки се срещу проблемите си - тревожност, пристрастяване към социалните мрежи и панически атаки. „Искам да припомня на всички, че прогресът в психическото здраве отнема време и изисква постоянство в практиката на здравословни навици, за да достигнем дадени цели“, споделя звездата. Под видеата има хиляди коментари - благодарности и похвали, но някои размишляват над една спорна тема – тази за известността.

Могат ли известните хора да страдат от тревожност? Или пък това е естествена последица от успеха? „Има моменти, в които не искам да съм известна“, признава тя в отговор на въпроса дали понякога мечтае да „не е Кендъл, дори и за минута". „Работих много над себе си, за да започна да се обичам. Но да, със сигурност съм имала моменти, в които съм искала да съм далеч от светлините на прожекторите за няколко часа. Но, държа да кажа, че съм изключително благодарна за това, което имам. Не искам някой да ме съжалява“, заявява Кендал и го повтаря в Open Minded, както и в подкаста On Porpuse: всичко, което иска, е да се свързва с хората, да споделя не само емоции, но и реални практически съвети. Имайки предвид, че не съдим за книгата по корицата, нито пък за човека по фийда му в Instagram, все пак си струва да намерите Кендал в Instagram, където тя често публикува в story „наръчници“ за това как да се почувстваме по-добре, ментално и емоционално.

А къде супермоделът се чувства най-спокойна? „Конната езда е едно от нещата, които винаги ме карат да се чувствам добре, както когато съм сред природата или когато прекарвам време с хората, които обичам“.

„Горда съм от човека, в който се превърнах. Свърших много работа, на емоцинално и ментално ниво. Усещам, че всяка година откривам себе си все повече. Харесвам този процес“, казва тя, обобщавайки последните няколко месеца. Следващите обаче Кендъл предпочита да не прогнозира: „Животът е многопластов и никога не се знае къде ще сме в бъдеще. Мога само да се надявам да съм щастлива и да продължавам пътуването към най-добрата версия на себе си.“

И ако желанията й са мир и всеобхватна любов, сред страховете й най-големият е без съмнение „да загубя някого, когото обичам“. Болка, която Кендал преживя наскоро, когато през 2021г. дизайнерът на Off-White и Louis Vuitton, нейният голям приятел Върджил Абло си отиде. Тя често споделя спомени с него, за да почете паметта му и както казва - това я кара да се чувства човек.

За край на интервюто, Кендъл е помолена да си направи комплимент:„Мога да се справя с всичко. Аз съм силна.“

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.