logo loader
Следва

Джулия Фокс, от хероина до върха: автобиографията й излиза през октомври

"Демотивиращо е": Аштън Къчър и Мила Кунис няма да оставят състоянието си на децата

Аштън Къчър и Мила Кунис не планират да оставят състоянието си на децата 

Celebrities преди 6 месеца

Според Pop Tingz влюбените птици от That 70's Show ще дарят състоянието си от 275 милиона долара за благотворителност, вместо да го оставят на 2-те си деца: дъщерята Уайът и синът Димитри („Никога не съм се гордяла повече, че съм украинка“: Мила Кунис и Аштън Къчър даряват 3 милиона долара на бежанците). Мотивът? 

Децата в никакъв случай не бива да бъдат глезени и да получават извънредни права, защото това е твърде демотивиращо за собствения им живот. Аштън и Мила вероятно ще възприемат модел на унаследяване, подобен на този на Бил Гейтс, който неведнъж е заявавал, че децата му ще получат по 10 милиона долара и нито цент повече от богатството му, оценявано на 100 милиарда долара (вижте още: Дженифър, скромната дъщеря на Бил Гейтс, откровено за детството и баща си)

Мила Кунис и Аштън Къчър се насладиха на семейно пътуване до Венеция. Известната двойка бе уловена от папараците, докато си разменяха целувки и се возеха на гондола заедно с двете си деца.

Холивудски актьори бяха заснети с 8-годишната дъщеря Уайът и 6-годишния син Димитри, докато се наслаждават на красотата на този италиански град.

Въпреки че са известни личности, Мила и Аштън се стараят да пазят личния си живот далеч от общественото внимание. Но понякога семейните им приключения не остават скрити за папараците.

Какво мислите за тяхното решение? В анкетата >>>

Анкета

По нашите географски ширини нагласите са различни. Какво мислите за решението на семейство Кунис-Кътчър?

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи