Месечен ХОРОСКОП - Април 2023

Astro преди 1 година

Добре дошли в Пролетта! Усетихте ли как настроението се променя? Април започва в разгара на сезона на огнения Овен. Спринтираме към нова ера, но каква? Ниският старт трябва да бъде съчетан с намерения за заземяване, нали? Това, което се нуждае от коригиране, ще ни стане ясно при Пълнолунието във Везни на 5-ти, което подчертава всичко дисбалансирано.

Меркурий прекарва целия месец (от 3-ти) в Телец, където комуникационната планета е бавна и преднамерена като думи и идеи. Това е успокояващо влияние в иначе вихрен месец, който става още по-интересен, когато планетата на любовта, Венера, навлезе във флиртуващите Близнаци на 11-ти.

На 20-ти има Слънчево затъмнение - супер мощно Новолуние - в Овен. Слънцето влиза в Телец по-късно същия ден. Замесено ли е затъмнение, знаем, че това няма да е обичайният фиксиран и надежден сезон на Телеца. Затъмненията носят внезапни начала и краища, смущения и пробиви, успех и разочарование. За да станат нещата още по-хаотични, Меркурий става ретрограден на 21-ви, в Телец, което ни принуждава да превъртим назад и да преконфигурираме плановете. Когато единствената константа е промяната, най-добре е да се съсредоточим върху това, което можем да контролираме - но не прекалено много. 

Хороскоп

Още от Astro