Следва

We Love: зашеметяващата Пенелопе Крус в Мумбай

На Джулия Робъртс бретончето: да или не

Чудесно оформен бретон - може би най-свежата пролетна концепция за промяна в прическата, много малко грим, отличен светъл костюм - Джулия Робъртс няма остаряване, както доказва усмихнатата й поява на събитието Watches and Wonders в Женева

 

Celebrities преди 1 година

Преди останалото, откриваме, че прекрасният млечнобял костюм на звездата е от марката Nells Nelson.


Манията Slob или прическата за небрежни перфекционистки


Иначе, вечно хубавата Джулия е посланик на луксозния часовникарски бранд Chopard, съответно и бижутата, и часовникът на китката й са от тази марка. 

По време на престоя си в Женева актрисата се появи и в черна поло рокля, която сваля поне 20 години от нейните и без това невъзможни 55, и позира с част от мениджмънта на Chopard.

А ето и кадрите с Хубавата жена в последната рекламна кампания на марката. Забелязваме, че на тях прическата е различна, а динамиката във внушението е толкова голяма, че не се удържаме да не ви попитаме - с или без бретон като на Джулия Робъртс да се пуснам тази пролет - в анкетата най-долу >>>  

Анкета

Бихте ли освежили прическата си ала Джулия Робъртс?

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 17 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.