Следва

Ядете ли достатъчно и защо въпросът изобщо не е глупав

Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още

В кината - от Юли! 

Celebrities преди 1 година

Марго Роби - най-високо оценената, не само във финансов аспект, звезда на Холивуд е  Барби. Райън Гослинг, без съмнение идеален за целта, е Кен. На двамата захаросани, в хубавия смисъл на думата, красавци партнират куп други звезди, някои от които повече от неочаквани за филмова "боза" като тази. Тук обаче уточняваме, че режисьор на новия филм е Грета Геруик(автор на: "Малки жени"), затова изброяваме - Дуа Липа ще се появи като русалка, Хелън Мирън ще бъде разказвач, Америка Ферера ще бъде човек... Ето и новия трейлър, 160 секунди Pure Hollywood Joy!

 

 

More from View Sofia

Taste Sofia: Boho Time!

Food преди 2 години

Taste Sofia - една поредица за фини летни удоволствия, изпълнени с топла сетивност. Изживени на най-добрите места в града, в които вкусът е издигнат на пиедестал, стандартът е най-високият възможен, а радостта от живота - гарантирана. Те са Местата, в които София се среща, говори си, съпреживява и става все по-неотделима част от света. С неговото безкрайно разнообразие, с неговите фантастични възможности и с усещането за нов живот. Сладък, солен, ароматен, здравословен, енергизиращ, пристрастяващ... 

We Love: Алесандра Амброзио в тази рокля на червения килим в Кан

Celebrities преди 1 година

Смелата рокля на Алесандра Амброзио е точно такава дреха, която те стъписва и очарова едновременно. Излъчва присъщ холивудски блясък, стои й превъзходно, помпозна е, но не прекалено. Всъщност - отличен избор за прословутия червен килим в Кан.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.