Следва

Големите (невъзможни) любовни истории: Мария Калас и Пиер Паоло Пазолини

На въртележката: гаджето на Жерар Пике Клара Чиа му изневери с треньор на Барселона

Испанските издания Sport и El Comercio съобщават, че новата любов на Жерар Пике Клара Чиа, заради която футболистът остави всеобщата любимка Шакира, му е изневерила с бившия треньор на футболен клуб Барселона Хосеп Гуардиола

 

Celebrities преди 10 месеца

Хосеп Гуардиола, според изданието, познава Клара Чиа от дълго време - децата му са били съученици на 23-годишната хубавица. 

Испанските таблоиди отбелязват, че засега това са само слухове и се опитват да намерят потвърждение. Сензацията е подсладена от факта, че ако предателството на Клара се потвърди, това е най-добре измисленият "бумеранг" за Пике, който пръв започна с изневерите и буквално обърна света на майката на двамата му сина и доскорошна любима - Шакира.

Самият Пике не коментира слуха, освен това съвсем наскоро бе забелязан в компанията на Клара Чиа, с която бяха снимани да се целуват. 

Пеп Гуардиола


"Всеки сам си преценя": Жерар Пике за публичния сблъсък с Шакира


Иначе, цялата тази шумотевица около бившият футболист и известната певица, е оправдана. Освен че двамата са супер популярни и често бяха давани за пример за здрава спойка в любовните и родителски отношения, оказа се, че нищо не е каквото изглежда. Раздялата им беше скандална. Певицата остана селно наранена - самата идея, че партньорът й изневери с момиче, което, макар че много прилича на нея, е с почти 20 години по-младо, е ужасно неприятна, да си го признаем като жени. Шакира се подигра с Пике и Клара Чиа в новата си песен, отделно, че директно си каза, че за жени като младата Клара има "отделен котел в ада".


Шакира реагира на снимката на Жерар Пике с новата изгора


Скоро след скандала Шакира, заедно със синовете си Саша и Милан, напусна Барселона и отпътува за Маями, а вбесеният от отдалечаването на синовете си Пике, което стана без никой да го пита, влезе в нов скандал - започна да се изказва, меко казано, неласкаво за феновете на бившата си жена, отбелязвайки, че са „диваци“, които се радват на една "испанка" (Шакира е колумбийка), за което логично беше обвинен в ксенофобия. 

More Celebrities