Следва

Прилична на соц събитие от 80-те, но всъщност е от онзи ден и с главното участие на Алина Кабаева, жената на Путин

Ура за мама Хилари Суонк: 48-годишното момиче за милиони роди близнаци

Хилари Суонк, 48, е вече мама! Красивата актриса роди близнаци и сподели щастието си в Instagram 

Celebrities преди 1 година

„Не беше лесно, но момченцето и момиченцето ми си заслужаваха“, написа Суонк в социалната мрежа. Бащата на близнаците е предприемачът Филип Шнайдер, за когото Суонк се омъжи през 2018 г.

Под поста се появиха много коментари с най-добри пожелания за Хилари и рожбите й, включително от колеги като Шарън Стоун.

Актрисата, носителка на Оскар, сподели, че е бременна миналия октомври в Good Morning America. Тя призна, че отдавна мечтае за бебе, но не е успявала да забременее. Новината, че най-накрая нещата са се получили, я кара да се чувства безмерно щастлива.

Бракът с Шнайдер, когото звездата среща на среща на сляпо през 2016 г., е втори за звездата от "Момиче за милиони" (Million Dollar Baby). Преди това тя бе омъжена за актьора Чад Лоу. Имаше сериозна връзка и с бившия тенисист Рубен Торес, но не се стигна до сватба.

Честити рожби, Хилари!  

More from View Sofia

"Реших, че не искам да живея така": разтърсващото интервю на шампионката от Уимбълдън София Жук

Celebrities преди 10 месеца

Бившата тенисистка София Жук, която спечели изданието на Уимбълдън за юноши през 2015 г. и напусна тениса на 19-годишна възраст въпреки отличните перспективи, разказа в интервю за Sports защо е решила да се откаже от спорта, как спортната й кариера почти е унищожила връзката с майка й и защо е решила да създаде акаунт в OnlyFans

9 звездни двойки, които се разделиха по време на карантината

Celebrities преди 4 години

Разбира се, карантината не е единствената причина за тези раздeли - по-скоро последната капка, преляла чашата на противоречията. Разказваме, кои звездни двойки се разделиха в последните три месеца...

More Celebrities