Следва

Spice Girls и Backstreet Boys заедно на турне?

Внимание! Ким Кардашян влиза в American horror story

12-ят сезон ще започне това лято, а ролята на Кардашиян е писана специално за нея

Movies & TV преди 7 месеца

Риалити звезда, предприемач, подкастър и безспорна икона на поп културата, Ким Кардашян е всичко, което олицетворява успеха. Най-новото около нея е влизането ѝ в новия, 12-и сезон на хитовия сериал American horror story, който ще бъде излъчен това лято. На снимачната площадка се завръща и Ема Робъртс, която взе участие в четвъртия сезон.

„Ким е сред най-големите и ярки телевизионни звезди в света и ние сме развълнувани да я приветстваме в семейството на AHS“, каза Раян Мърфи, един от създателите на сериала, в изявление за THR. „Ема и аз сме развълнувани да си сътрудничим с тази голяма сила в поп културата. Хали Фейфър (Halley Feiffer) е написала забавна, стилна и в крайна сметка ужасяваща роля специално за Ким, а този сезон е амбициозен и различен от всичко, което сме правили досега.“

Мърфи и Кардашиян са приятели и плодовитият телевизионен продуцент и режисьор е бил впечатлен от гостуването ѝ през 2021 г. в Saturday Night Live. Още миналото лято започват да говорят за написването на уникална роля за нейния телевизионен дебют в сериала. Подробностите за ролите на Кардашиян и Робъртс се пазят в тайна, като Ким пуска загадъчна публикация в Instagram от нейния акаунт - осмият най-следван в света, с която все пак се издава.

Името на новият сезон е „Деликатно“ и е базиран, поне отчасти, на предстоящия роман на Даниел Валънтайн „Деликатно състояние“. Излязъл през август от Sourcebooks Landmark, романът е описан като завладяващ трилър за жена, която се убеждава, че зловеща фигура полага много усилия, за да гарантира, че бременността ѝ никога няма да се случи. Резюме на книгата, писано от автора Андреа Барц, описва романа като „феминистката актуализация на “Бебето на Розмари”, от която всички се нуждаехме“.

Сериалът изобилства от известни имена, откакто привлече Джесика Ланг през първия сезон, а също и Лейди Гага, чиито актьорски роли дотогава бяха само в нейните собствени сложни музикални видеоклипове. Ким е чудесно допълнение и със сигурност ще привлече много нови зрители.

Ема Робъртс, част от ротационния актьорски състав на AHS, се завръща във франчайза след четиригодишна пауза. Новият сезон е планиран да започне снимките в Ню Йорк по-късно през април. Очаква се лятна премиера, като точната дата ще бъде обявена през юни.

American Horror Story е един от най-продължителните и успешни филми в значителното телевизионно портфолио на Раян Мърфи, получавайки над 100 номинации за “Еми” и 13 победи до момента. С този звезден състав, не се съмняваме, че още множество награди и номинации предстоят, както и още един куп фенове по целия свят.

More Movies & TV

Свръхчовешкият "Уроците на Блага" и причините да го гледаме

Movies & TV преди 1 седмица

""Уроците на Блага" е филм, който аз лично не очаквах. Поради няколко и буквални, и преносни линии...", така започва текстът на Цвета Варадинова, който публикуваме заради емоционалното, много лично отношение към новия български филм на Стефан Командарев