Следва

Младите токийци - щъркели на модата. Или предвестници, ако предпочиташ

Специален проект на ViewSofia. ViewSofia Shop или новият дом на младите дизайнери

Тази пролет те каним на...

All fashion преди 14 години

Внимание!

Тази пролет те каним на едно вълнуващо пътешествие в света на модата.

Една продукция на View Sofia с участието на млади талантливи български дизайнери.

Представяме ти ViewSofia Shop!

В главните роли са дрехите и бижутата на Александър Гергинов, Аргир Коватлиев, Ася Симеонова, Боян Кузески, Вики, Вяра, Жени Ковачева, Калина Чанкова, Мария и Пембе, Рената Томановска, Цветелина Атанасова и още интересни имена в българския моден дизайн. Със специалното участие на страхотни vintage находки.

Очаквай от 1 април, всеки ден от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 на ул. Иван Вазов 42, етаж 2.



Как готино звучи само. Ами, готино си е, защото всичко, което ще намериш в шоурума на ViewSofia Shop са изцяло авторски дрехи и бижутa, създадени специално за проекта.

Също така, за ценителите на Vintage находките ще има специална секция с подбрани дрехи, оценени и селектирани от стилистите на ViewSofia.

Съвсем скоро ще стартира и нова директория на началната ни страница под формата на галерия с всички предлагани артикули по дизайнери и колекции, където ще се информираш за наличността им, цените, новите попълнения и всичко, което те интересува.

Очаквай съвсем скоро да ти представим дрехите и аксесоарите в нашите редовни селекции, подбирани според пролетните тенденции, както и авторските модни сесии на Вю София.

Заповядай, наистина си струва!

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 49 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.